promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni elbőgte magát azon amit férje mondott, de élete párja is könnyek között beszélt az esetről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kitartó munka mindig meghozza gyümölcsét. Dér Heni férje, Bakos Gergő ezt úgy fogalmazta meg feleségének, hogy nem maradt szem szárazon.

Minden bizonnyal összecsaptak a villámok az augusztusi csillaghullást követően az égiek kezei között, ugyanis számos botrányról és válásról számolt be a bulvár sajtó több celeb tekintetében is. Azonban akadnak még olyanok, akik nem csak a szerelmükről képesek tanúbizonyságot tenni, de felmenőitől kapott intelmeit is szívesen megosztják a nagy érdeművel, amely felemelő motivációként szolgálhat sokak számára.

Dér Heni férje ugyanis, Bakos Gergő sosem vetette meg a két kezi munkát, sőt, jelenleg is asztalosként dolgozik. Ez is kiderült már sok egyéb érdekesség mellett az HBO Max streamingcsatornán futó, A Híd c. legfrissebb realityben, ahol tizennégy versenyzőnek kell megépítenie egy kettőszázötven méter hosszú hidat. Hogy a spoilereket elkerüljük nem is megyünk bele a részletekbe, de annyit elárulhatunk, hogy a verseny alatt számos kihívással kell szembenézniük a játékosoknak.

A főnyeremény nem több, mint harmincmillió forint, amiből azért már lehet tervezgetni. Bakos Gergőt azonban nem túlzottan fűtötte fel a megnyerhető összeg, ugyanis neki az a meglátása a szüleitől hozott minták alapján, hogy nincs szükség a luxuséletre, ami nagy valószínűség szerint a továbbiakban sem fog változni. - tudtuk meg a story.hu cikkéből.

Számára egyetlen dolog fontos, hogy a családját tudja biztonságban.

Gergő mindig is ebben a mentalitásban élt, hiszen hárman vannak testvérek és amikor édesapja ötvennégy évesen elbúcsúzott a földi léttől, akkor csakis egymásra számíthattak. Amikor erről beszélt legutóbb, akkor is könnyeivel küzdött.

[[cikk2]]

Dér Heni sem tette ezt másképpen, amikor szembesült férje szívszorító vallomásával. 

Heni és Gergő úgy látszik, meglelték egymásban a közös hullámhossz minden egyes szépségét és az a bizonyos jóban-rosszban fogadalom nem csak jó helyen került megkötésre, de jó embereknél is talált célt. Ha ezt a családi mentalitást Heniék két gyermeke is viszi tovább - már pedig ilyen szülők mellett igen jó esélyekkel indulnak - akkor remek példát adhatnak az utókor emberének, számos motivációs és pozitív történettel megfűszerezve, ami sokak számára lehet segítség az élet szürke hétköznapjaiban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás