promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
így néz ki 52 évesen A múmia-filmek bombasztikus szépségű sztárja, Imhotep örök szerelme
Borítókép:  (C)Universal Pictures film : The Mummy (1999) / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Imhotep szerelme, Patricia Velasquez, azaz Anck Su Namun.

1999-ben jelent meg a mozikban A múmia-filmek nyitánya, az első mozi, ami az egyik legkiemelkedőbb történelmi kalandfilm lett az évtizedek alatt, a viághír azonnal elérte, és manapság is óriási kultusza van. Ebben a filmalkotásban egyedülálló módon ötvözödik az évtized végének szellemisége az Indiana Jones sorozatban látott elképesztő, a jövőbe vetett hittel, nincs benne pesszimizmus, abszolút jók és rosszak szerepelnek benne, ami az elkövetkező években már nem volt annyira igaz a kalandfilmekre. 

A készítők hozzáadtak egy erős és nagyon szimpatikus romantikus szálat, ami különlegessé tette a filmet, és azóta is a legkedveltebb egyiptomi, múmiás tematikával dolgozó kalandfilmek között tartjuk számon. Hazánkban alig telik el hét anélkül, hogy ne lenne műsoron, és a tévénézők imádják.

A múmiának két folytatása is született, sőt a Skorpiókirály spin-off is Dwayne Johnson-nal az élen hatalmas siker lett.

Brendan Fraser és Rachel Weisz számos más nagy produkcióban is feltűntek azóta. Bár Fraser magánéletében számtalan megpróbáltatáson ment keresztül, most egy új szerep kedvéért jelentős testi változásokon esett át, A bálna pedig óriási siker lett azonnal, ahogy megtudta mindenki, hogy az imádott Brendan Fraser visszatér a mozivászonra, hogy újra a rajongók elé járuljon annyi év kihagyás után.

De vajon mi történt a film további emlékezetes karaktereivel?

Egy korábbi írásunkban bemutattuk, hogy Arnold Vosloo, akit Imhotepként ismerhettünk meg, hogyan néz ki 24 évvel később. Most pedig azt mutatjuk be, hogy a bámulatos szépségű Patricia Velasquez, aki már az első jelenetben lenyűgözi a közönséget, hogy néz ki 52 évesen. Velasquez a modellezés világából indította pályafutását és még a Miss Venezuela szépségversenyen is részt vett, szépségével már akkor is lenyűgözte a hazáját, később epdig meghódította a világot is.

Így néz ki most a szépséges színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás