promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új magyar sztárpár van születőben, sosem gondoltad volna hogy ez a két celeb összejöhet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mellbevágó erővel jött szembe velünk a randevúra invitálás, a két fiatal vajon egymásra talál?

Két fiatal egymásratalálása mindig szép történet. Az is vita kezdeményező thatatlan, hogy az első randevúnak és az arra való invitálásnak súlya van. Nem mindegy hogyan történik és megannyi kérdés merülhet fel a kezdeményező fél fejében: hogyan hívjam el, hova vigyem? Lesz-e kedve, mondjam el én a tervet, vagy hagyjam érvényesülni?

Vannak azonban igazán bátor férfiak, akik minden bizonytalanságukat sutba dobva egyszerűen belevágnak a randevúzás hihetetlen kalandjába.

Így járt el a bulvárberkekben igencsak ismert Alekosz testvére is, aki nem akárkit szemelt ki magának. Szíve választottjának édesanyjával elmondása szerint régóta igazán jó viszonyt ápol és egészen fiatal korától ismeri a csinos hölgyet. Az elején nem szerelemnek indult a kapcsolatuk, inkább egy óvó-féltő nagytestvér szerepét töltötte be, azonban ahogyan az idő telt, nem tudta nem észrevenni, hogy a kislány igazi nővé ért és nem tudott tovább parancsolni az érzéseinek.

Férfiakat megszégyenítő bátorsággal egy közösségi média posztban osztotta meg érzéseit a nagyvilággal, illetve a szépséges celebbel, nem szégyellve akár egy esetleges visszautasítás lehetőségét sem.

Nagy Tibor kiszemeltje nem más, mint Kiszel Tünde lánya, Donatella, aki tulajdonképpen hihetetlenül szép felnőtté cseperedett. Tünde lánya egyelőre még nem reagált a felkérésre, azonban a program igen impozánsnak ígérkezik:

Motorcsónakozni vinné a törékeny barna szépséget, ahol valószínűleg szeretne sokat beszélgetni a lánnyal és kicsit jobban megismerni az eddigi felületes jó ismerősi kapcsolatnál.

Alekosz testvére valószínűleg a szigorú szeretet híve, ugyanis már a randevúra invitálás közben is egyből megfeddi Donatellát, mivel nem sikerült nyernie a Szerencsekerékben, de nem haragszik túlzottan, vannak tervei arra vonatkozóan hogyan halmozná el sok széppel és jóval leendő kedvesét.

Akármi is lesz a történet vége, mindkét félnek nagyon sok boldogságot kívánunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás