promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Moszkva felkerült Magyarország térképére, a csinos időjós végigbakizta az egész időjárás-jelentést
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemetlen bakisorozat volt az időjárás-jelentésben.

A televíziózásban előfordul, hogy a műsorvezetők bakiznak élő adásban, és ez az időjárás-jelentésnél sincs másképp. Többször is láthattunk már arra példát, hogy az időjós kicsit elvesztette a fonalat, belekavarodott a saját szavaiba, vagy félreolvasta a súgógépet; sőt, olyat is láttunk már, hogy a közmédia munkatársa véletlenül alkoholfogyasztásra szólította fel a magyar lakosságot a kánikula közepén.


Az elmúlt években születtek bőven aranyköpések a televíziós bakikból, amiknek élvonalában büszkén szerepel a magyarországi Moszkva. Nem olvastad félre, és talán a csinos időjósnak sem tűnt fel először, hogy rosszul, vagy inkább félreérthetően fogalmazott, ugyanis ebben a formában ez azt jelenti, ahogy elhangzott a kamerák előtt:

„...a kelet-európai síkságon egyébként rendkívül meleg az évszakhoz képest a hőmérséklet. Kicsivel melegebb is, mint országunkban például Moszkva térségében”.

Ez azonban csak egy baki volt a sok közül. A közmédia időjósa folyamatosan csetlik-botik a saját szavaiban, amikor a nyugati országrész időjárásáról beszél, akkor a keleti határvidéket mutogatja a nézőknek; szóval egy egész bakisorozatot szült ez az egy időjárás-jelentés.

A nézők nem finomkodtak a véleményekkel: valaki egyszerűen csak beszólt a kommentszekcióban, hogy az időjós hölgynek "biztos kimaradt a földrajz óra", míg mások egyenesek sajnálni kezdték a műsorvezetőt.

„Én komolyan sajnálom ezt a nőt. Látszik, hogy egy teljesen értelmetlen és átgondolatlan koncepció részese, mindenféle felkészítés és képzés nélkül dobták be egy olyan feladatkör ellátására, ami nem áll jól neki, és nem is érzi magát jól az adott helyzetben - leplezni pedig abszolút nem is képes a zavarát... A főszerkesztők ezt miért nem látják?”

„A nyugati határvidék is már keletre költözött? Biztosan a hideget akadályozó gomolyfelhők nyomják”

„Váteszköltő a csaj... előre látja, hogy hamarosan a Szovjetúió része leszünk”

A szóban forgó időjárás-jelentés ugyan nem most ment le a televízióban, de a napokban került ki ismét az egyik csoportba a közösségi médián. Úgy tűnik, hogy bár az alábbi felvételnek már 8 éve, de sokan még ma is szívesen nosztalgiáznak ezekkel a régi tévés bakikkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás