promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye Westet fényes nappal, egy hajón kényeztette a felesége az egész világ szeme láttára? Óriási a botrány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási felháborodást okozott a rapper, ekkora balhéja még talán sose volt.

Kanye West, vagyis Ye az utóbbi években félelmetes módon döntötte romba a karrierjét az „őrült” megnyilvánulásaival és ötleteivel. Már az is hatalmas aggodalmat keltett a rajongóiban, hogy elindult az amerikai elnökválasztáson (amit persze csúnyán el is bukott), de akkor szakadt el sokakban a cérna, mikor a rapper antiszemita, rasszista dolgokat mondott – még az Adidas is hátat fordított neki.

Kim Kardashian is elhagyta Kanye Westet, 2022-ben elváltak, így eléggé a padlóra került a világsztár. Nem sokáig szomorkodott, ugyanis a válás után össze is jött egy Bianca Censori nevű építész tervezővel, akivel állítólag idén összeházasodtak – bár sokaknak furcsa volt, hogy a hölgy rettenetesen hasonlít Kim Kardashian-re, mintha Ye direkt azért választotta volna őt, mert nem bírta elengedni egykori szerelmét.

Jelenleg Olaszországban pihenget Kanye West és a felesége, akik most gigantikus balhéba keveredtek, ugyanis felkerült róluk pár gyanús és felháborító lesifotó az internetre, amik alapján Bianca Censori a szájával kényeztette fényes nappal a rappert egy hajón – ráadásul úgy, hogy a közelben mások is ott voltak, így nem volt éppenséggel diszkrét a környezet.

A képek alapján Kanye West nadrágja eléggé le volt tolva, a felesége feje pedig az ölében volt, ami sokak szerint egyértelművé teszi, hogy a szerelmespár a hajón „huncutkodott”. Ezt persze nem lehet egyértelműen kijelenteni, hiszen nem minden látszódik a lesifotókon, de az biztos, hogy valóban eléggé gyanúsak ezek a felvételek, és tényleg úgy tűnik, mintha történt volna „valami”.

Itt lehet megtekinteni a lesifotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás