promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális közfelháborodást okozott Varga Viktor, most végleg túlment egy határon?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Viktornak sikerült mindenkinél kicsapnia a biztosítékot az új képével.

Varga Viktor egy kifejezetten megosztó figurának számít Magyarországon, hiszen sokak szerint piszok tehetséges énekes, dalszerző és művész, viszont néha olyan botrányos dolgokat tesz, hogy attól a legtöbben egyenesen falra másznak, legalábbis erről árulkodnak a kommentek. Nemrég sokak meglepetésére vitézzé avatták a hírességet, ez pedig eléggé kiakasztotta az emberek egy részét – a kőkemény kritikus, Puzsér Róbert is megosztotta ezzel kapcsolatban a véleményét:

Valóban rengeteg botrányos dolgot tett az utóbbi években Varga Viktor, hiszen például a koronavírus-járvány idején a kilincset nyalogatva bizonygatta, hogy nem fél a betegségtől, illetve még az eredeti Mona Lisa festményt is megcsókolta a múzeumban – sokáig az ehhez hasonló polgárpukkasztásairól volt híres, és úgy tűnik, hogy ez a hajlam még mindig megmaradt benne, hiszen most is közfelháborodást okozott.

Varga Viktor megosztott az Instagram oldalán egy képsorozatot, amiből az egyik fotón teljesen meztelenül szerepel, miközben a WC-n ül és a szájából kilóg a fogkefe – nem is kellett ennél több, hogy teljesen kiakadjanak rá az emberek.

A kommentelők szerint egyenesen ízléstelen Varga Viktor képe, és sokan úgy gondolják, hogy ezzel most túlment egy határon. Sőt, voltak, akik azt írták, hogy ez egyáltalán nem méltó egy olyan emberhez, aki vitézzé avattak. Olyan hozzászólás is érkezett, amiben érezhetően felháborodva ugyan, de viszonylag normálisan megkérdezték tőle, hogy mégis miért csinálja ezt – így reagált az énekes:

„csak humor”.

Aki már egy ideje követi Varga Viktort, annak valószínűleg egyáltalán nem volt meglepő, hogy a híresség pucér fotót rakott ki magáról, hiszen nem ez volt az első alkalom – és valószínűleg nem is ez volt az utolsó, szóval érdemes felkészülni arra, hogy lesznek még hasonló esetek, amiken könnyen ki tudnak akadni az emberek.

Itt lehet megtekinteni Varga Viktor nagy port kavaró képét, de csak saját felelősségre:

Nemrég jelent meg amúgy Varga Viktor új zenéje, amit itt lehet meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás