promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Közgyalázat!” - Puzsér Róbert egy atombomba erejével zúzta szét a vitézzé avatott Varga Viktort
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert enyhén szólva nem repes a gondolattól, hogy Varga Viktor vitéz lett.

Varga Viktor az ország egyik legkülönlegesebb, és talán legbotrányosabb híressége, hiszen az utóbbi években nem csupán a megkérdőjelezhetetlen tehetségéről beszéltek az emberek, hanem a nagy port kavaró, sokakat feldühítő húzásairól is – mint mikor például zavart okozott a Louvre-ban a Mona Lisa „megcsókolásával”; vagy mikor kilincset nyalogatva bizonygatta, hogy ő nem fél a koronavírustól.

Puzsér Róbertnek is megvan a véleménye Varga Viktorról, hiszen annak idején egyebek között „egy ótvar kis senki”-nek nevezte őt, szóval nem éppen a szíve csücske. Természetesen a kőkemény kritikushoz is eljutott a hír, hogy nemrég vitézzé avatták az énekest, ezért mikrofont ragadott, és az Önkényes Mérvadó című műsor egyik adásában elmondta a véleményét a dologgal kapcsolatban – szavaiban pedig nem volt köszönet.

„Aki Magyarországon bármennyire is hagyományőrző, bármit is jelent az ő számára Magyarország, mint hagyomány, annak a szemében a Varga Viktor, és a Varga Viktor, mint a hagyományhoz tartozó szócső, hát közgyalázat! [...] Ha esetleg a vitézi rendnek az adományozói, vagy ennek az országnak a vitézei, vagy a fővitézek úgy ítélik meg, hogy Varga Viktor híven reprezentálja a keresztény nemzeti kurzust, vagy híven reprezentálja a magyarságot, a hagyományőrzést, a nemzeti identitást, a szittyaságot, akkor is tévednek. Tévednek, ezt benézték. Egy viszketeg celebet sikerült díszmagyarba öltöztetni és vitézzé avatni”

– mondta Puzsér Róbert.

Sokan egyetértenek a kritikussal, hiszen vannak, akik szerint Varga Viktor a balhéi miatt nem egy olyan ember, aki megérdemelné ezt az elismerést, de persze bőven akadnak olyanok is, akik máshogy gondolják. Egyedül az biztos, hogy sokan meglepődtek a botrányhős vitézzé avatásán, Puzsér Róbert pedig minden bizonnyal ezek után sem fogja jobban kedvelni őt – utóbbi elég egyértelmű a mondatai alapján.

Akit érdekel Puzsér Róberték teljes beszélgetése a témával kapcsolatban, az itt megnézheti az érintett adásrészletet, elhangzik benne pár érdekesség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás