promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szarvas Andi ficánkoló keblei az egész képernyődet beterítik, és nem fogsz tudni ellenállni nekik
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kívánatos modell Szarvas Andi nem akart még kapcsolatot, de csak beleszeretett Molnár Andrea exébe.

Szarvas Andi 2018-ban lett Magyarország Szépe, amikor mindössze 20 éves volt. Ekkor már modellkedett egy ideje, és szerepelt több reklámban is. A fiatal lány elmondása szerint a szépségverseny egy nagy álma volt, amit végre meg tudott valósítani.

A verseny után természetesen kinyíltak előtte az ajtók, így tovább dolgozott karrierjén. Szarvas Andi többek között az RTL Klub Love Island című realityjében is feltűnt, bár a műsort nem igazán tudták megkedvelni a nézők. A modell azt mondta, hogy a műsorban önmagát adta, és nem akart megfelelni senkinek. Szóval akik ott követték, azok tényleg megláthatták, milyen a híresség személyisége valójában.

Szarvas Andi régebben nyíltan beszélt az evészavaráról, amit a modellkedés és a szépségverseny váltott ki belőle. A híresség elmondta, hogy sokáig anorexiás volt, majd bulimiás lett. Andi azt is elárulta, hogy pszichológushoz járt emiatt, és próbálta megoldani ezt a problémát, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörni.

A modell nyíltan megosztotta mindenkivel, hogy azért tárta ezt közönség elé, mert szeretett volna segíteni másoknak, akik hasonló helyzetbe kerülnek.

A 2018-as Miss World Hungary győztese három és fél évig volt együtt szerelmével, de aztán idén áprilisban a kapcsolatuk véget ért. Andi mindig kibeszélte magából a problémáit, addig a volt párja inkább magában tartotta, ami aztán a különválásukhoz vezetett.

A szépségkirálynő összejött Molnár Andrea korábbi férjével, Zsolttal, pedig úgy volt vele, hogy nem szeretne a közeljövőben semmi ilyesmibe belevágni.

A férfi az utcán látta meg Szarvas Andit, és rögtön rá is írt. Nem csodálkozunk ezen, mert a modell bárki fejét képes elcsavarni, főleg bikiniben. Most elővettünk nektek pár igazán forró fotót tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás