promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva kitálalt, durván nekiment a „droid celebeknek”, elmondta a teljes igazságot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva kicsit sem fogta vissza magát, megint nagy port kavart a szavaival.

Már annak idején a Való Világ 4-ből is kiemelkedett Baukó Éva, hiszen egy elég balhés figura volt, akit imádott nézni a közönség. A műsor vége után is bőven akadtak botrányai a csinos hírességnek, aki rengeteg rajongót szerzett magának azzal, hogy mindig őszintén, kendőzetlenül osztotta meg a világgal a véleményét – közben pedig rendszeresen beszólt különböző celebeknek, nemrég például Tóth Gabinak ment neki.

Baukó Éva hódolóinak feltűnt, hogy kedvencük csak ritkán szerepel a tévében, de a botrányhősnő elmondta, hogy már nem akar celebkedni, nem igazán érdeklik a televíziós műsorok és jól érzi magát ott, ahol van.

A minap egy több tízezer taggal rendelkező Facebook csoportban valaki megkérdezte az emberektől, hogy mi a véleményük Baukó Éváról, a visszajelzések pedig szinte kivétel nélkül pozitívak voltak, hiszen a tagok szerint a híresség nem csupán hihetetlenül gyönyörű, de még karakteres és bátor is, amiért mindig mindenről félelem nélkül nyilatkozik – majd sokak meglepetésére maga Baukó Éva is megjelent a posztnál és kommentelt.

„Azért nem hívnak sehova mostanában mert visszamondtam az Ázsia expresst, mentem volna Farm-ba is, de itt ezért megharagszanak , ha már nem úgy táncolok, ahogy ők fütyülnek. Tudják a producerek és a szerkesztők, hogy már nem vagyok olyan, akit irányítani lehet, és általában droid celebeket szerepeltetnek, akik megcsinálnak mindent, amit mondanak nekik, akik meg nem, azokat meg kiejtik egy valóságshow -ban. Nem feküdtem le senkivel, azért, hogy képernyőn legyek vagy műsorvezetést kapjak. Pontosan tudom , ismerem, hogy működik ez belülről és ők is tudják, hogy én tudom. Valószínű ezért sem akarnak annyira már, plusz nem hódoltam be nekik”

– árulta el Baukó Éva A Nagy Bulvárcsoportban.

Ezek szerint sajnos bele kell törődniük Baukó Éva rajongóinak, hogy a közeljövőben nem igazán fog szerepelni a tévében, hiszen úgy tűnik, hogy a csatornáknak nem feltétlenül jön be, hogy ami a szívén, az a száján, pedig az emberek pont emiatt kedvelik őt. Manapság mondhatni üdítő az, ha a televízióban valaki őszintén beszél, és nem játssza meg magát, ezért is lenne nagy igény Baukó Évára – és ezt a posztnál lévő kommentek is igazolják.

Akit érdekel, az itt megnézhet egy interjút Baukó Évával, aki egészen döbbenetes dolgokat árul el magáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás