promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva egy platós IFA erejével ment neki Tóth Gabinak, a szavaiban nem volt köszönet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva sem bírta szó nélkül hagyni Tóth Gabi legújabb botrányát.

Baukó Évának rengeteg nagy port kavaró megszólalása volt az utóbbi években, de nemrég elhatározta, hogy visszafogja magát, és kimarad a sztárbalhékból. Nos, úgy tűnik, hogy nem sokáig tartott ez az önmegtartóztatás, ugyanis Tóth Gabi válása az ő fülébe is eljutott, ezért egy csípős megjegyzéssel reagált az énekesnő és Krausz Gábor botrányos szétválásra, amiről jelenleg az egész ország beszél.

Szinte mindenkit sokkolt, mikor Krausz Gábor elsőként bejelentette, hogy külön utakra térnek Tóth Gabival. Nem sokkal később szárnyra kelt a pletyka, hogy azért döntöttek így, mert az énekesnő bepasizott, és összejött a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Ezt egyelőre még senki sem erősítette meg, szóval nem szabad tényként kezelni – bár készült pár árulkodó lesifotó róluk.

Baukó Éva mindig megmondja az őszinte véleményét, és pontosan tudja, hogyan lehet odaszúrni egyeseknek úgy, hogy az valóban fájjon. Tóth Gabival már régebben is voltak összetűzéseik, így várható volt, hogy nem hagyja ki ezt a ziccert – egy rövid, de annál keményebb bejegyzésben reagált a híresség válására.

„A hét végéig kitart még a bulvár repertoárja Góth Tabi alias “CSODAP*NA” (sztárvilágban csak így nevezték régen) ámokfutásáról????? Lehet tippelni: lájk ha igen, nevetőfej, ha nem és jön egy újabb celebszakítás. Milyen jóindulatú vagyok nem?”

– írta Baukó Éva.

Most sem fogta vissza magát Baukó Éva, és sikerült még úgy is megaláznia Tóth Gabit, hogy igazából nem is szedte szét sem őt, sem a válását. Viszont voltak, akiknek nem tetszett a botrányhősnő bejegyzése, sőt, azzal vádolták meg őt, hogy csak irigykedik az énekesnőre – ezt nem hagyta szó nélkül az egykori villalakó, és a tőle megszokott stílusban reagált a kommentre:

„Se a p*nájára sem a hangjára nem vagyok. Jó nekem az enyém megtartom: az enyém GYÉMÁNTP*NA”.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás