promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini szoknyája izgalmas helyen csúszott fel, észveszejtő videó került ki a dögös táskatervezőről
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Nini egy lassított videóval babonázta meg az egész országot.

Nagyon sok helyről ismerhetjük Molnár Ninit, hiszen annak idején szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, A Konyhafőnök VIP-ben és egyebek között a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is, de bőven akadnak olyan emberek is, akik a menő táskái, vagy egyszerűen csak a bámulatos szépsége miatt jegyezték meg egy életre a nevét – rengetegen rajonganak érte, az biztos.

Molnár Nini több fronton is bizonyította már a tehetségét, és már több, mint 80 ezer fős követőtáborral büszkélkedhet. Aki követi őt, az pontosan tudja, hogy a híresség általában a különböző, izgalmas projektjeivel kapcsolatban posztol, de persze megesik az is, hogy egyszerűen csak szexizik egyet, hogy felforrósítsa a hangulatot – most pedig összehozta a kellemeset a hasznossal.

Molnár Nini egy saját maga által tervezett táskával pózolt egy lassított videón, amin aprócska bikinifelsőt és arany színű szoknyácskát visel – de a rövid ruhadarab a nagy pörgésben egy kicsit felcsúszott, ráadásul a szabásának köszönhetően elég izgalmas helyen, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a táskatervezőnő rajongói egyből a szívükhöz kapjanak örömükben.

Csak úgy özönlöttek a szívecskés, tüzes hangulatjelek és a dicséretek Molnár Nini posztjához, amit még Vasvári Vivien is kedvelt Instagramon. Nem csoda, hogy ennyien odavannak a hírességért, hiszen valóban gyönyörű, az ilyen bejegyzésekkel pedig rendesen fel tudja forrósítani a hangulatot – a hűséges hódolói biztosan nagyon várják már a sztár következő meglepetését, hátha az még vadítóbb lesz.

Itt lehet megtekinteni Molnár Nini posztját:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy pár hetes interjút Molnár Ninivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás