promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini bevállalta: melltartó nélkül fotózkodott, mindenkit lenyűgözött a csinos táskatervező
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Nini fantasztikusan néz ki ezen a vadító képen.

Molnár Nini az utóbbi években igazi híresség lett Magyarországon, ami nem meglepő, hiszen bárhol is tűnik fel, ott mindenkit megbabonáz a szépségével. Az ismert és tehetséges táskatervező előbb a divatszakmát hódította meg, majd jött a televíziózás is, ugyanis olyan sikerműsorokban tűnt fel, mint például a Feleségek luxuskivitelben, a Celeb vagyok, ments ki innen! vagy A Konyhafőnök VIP.

Lehet, hogy sokan meg fognak lepődni ezen, de Molnár Niniek állítólag jelenleg nincs párja, továbbra is keresi az igazit. Nincs könnyű dolga, hiszen rengeteget dolgozik, így elég kevés ideje van arra, hogy ezzel is foglalkozzon a számtalan teendője mellett, de azt elárulta nemrég, hogy nyitott lenne egy kapcsolatra, viszont nem mindenáron – ezt mondta az elképzeléseiről a csinos híresség:

„Azt hiszem, az is jogos elvárás, hogy egy keményen dolgozó, elhivatott ember legyen mellettem, mert azt hiszem, aki mindent megtesz az álmaiért, a céljaiért, annak a siker is megérkezik az életébe. Én egy olyan embert keresek, akivel együtt tudjuk építeni a közös jövőnket”.

Mivel Molnár Nini is egy határozott, céltudatos embernek tűnik, így egyáltalán nem nagy elvárás részéről, hogy a leendő párja is ilyen legyen, hiszen a hasonló értékrenddel rendelkező személyek talán jobban megértik egymást egy párkapcsolatban – bár ilyenkor az a hatalmas veszély, hogy esetleg a munka miatt nem tudnak elég időt egymás társaságában lenni, és ez negatív hatást gyakorol rájuk.

Molnár Nini amúgy nemrég elég bevállalós felvételeket osztott meg magáról, amiken melltartó nélkül láthatjuk őt egy csodálatos ruhakölteményben, ami természetesen fantasztikusan állt rajta – itt lehet megtekinteni:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy interjút Molnár Ninivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás