promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini melltartó nélkül élvezte a napsütést Szardínián, brutáldögös a táskatervező
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Nini csodálatosan néz ki, mindenki imádja a nyaralós képeit.

Már a Feleségek luxuskivitelben című műsorban is maradandót alkotott az ismert és sikeres táskatervező, Molnár Nini, aki talán a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadában vált igazi sztárrá, hiszen szinte az egész ország azon izgult, hogy vajon összejön-e Gergő gazdával, vagy sem – végül állítólag nem lett semmi közöttük, pedig sokan azt hitték, hogy a produkció után egy párt fognak alkotni.

Aki követi Molnár Ninit Instagramon, az tudja, hogy ő néha egészen bevállalós képeket is posztol magáról, hiszen többször is megmutatta már, hogy milyen csodálatosan néz ki fürdőruhában. Gyönyörű helyeken szokott járni a híresség, és a rajongói legnagyobb örömére általában készül róla pár figyelemfelkeltő fotó ezeken a kis kiruccanásokon – most is így történt.

Molnár Nini az Olaszországban található, fantasztikus Szardínián járt, ahol a képekkel teli posztja alapján nagyon jól érezte magát, hiszen kiélvezte a napsütést, bikiniben pancsolt egyet, és közben úgy pózolt a kamerának, mint egy igazi, professzionális modell, akiről éppen egy impozáns divatmagazinba készülnek fotók – valóban lélegzetelállítóan szép a felvételeken.

Valószínűleg senkit sem fog meglepni, amikor elmondjuk, hogy Molnár Nini bejegyzéséhez csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek, ugyanis a tetszésüket jelezve rengeteg tüzes, szívecskés hangulatjelet dobtak az emberek, és még Vasvári Vivien is kedvelte a posztot – vagyis ismét sikerült boldoggá tennie a követőit Molnár Nininek, akinek a szépsége egészen páratlan.

Itt lehet megnézni a fotókat Molnár Nini szardíniai kiruccanásáról – volt, akinek az utolsó kép láttán feltűnt, hogy a táskatervezőn nincs melltartó, szóval extra bevállalós volt most a csinos híresség:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Molnár Ninivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás