promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Berki Mazsi arcával? Durván kiakadtak a kommentelők, alig lehet ráismerni Berki Krisztián özvegyére
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyot csalódtak a rajongói Berki Mazsiban.

Berki Mazsi egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít, hiszen rengetegen sajnálták őt, mikor 2022-ben meghalt a férje, Berki Krisztián, viszont elképesztően sok támadást kapott, amiért egyesek szerint egyáltalán nem megfelelően gyászolta őt, mivel a halála után mindössze pár hónappal máris luxusnyaraláson vett részt – és elvileg ahhoz sem kellett sok idő, hogy új párt találjon magának.

Amennyire nyitott könyv volt egy időben Berki Mazsi élete, manapság annyira privát, hiszen szinte alig nyilatkozik, pedig a rajongói nagyon kíváncsiak lennének rá. Persze rendszeresen megmutatja magát a híresség, aki egész döbbenetes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban – viszont a legutóbbi posztja rendesen kiakasztotta az embereket, ugyanis sokak szerint felismerhetetlen szőkés hajjal és feltöltött szájjal az új képén:

„Nem lehet felismerni...”

„Nagyon szép vagy de totál felismerhetetlen. Bármi nélkül is szép voltál, a mosolyod öltöztetett. Különleges voltál egyedi mint mindenki. Így meg futószalagos.”

„Borzasztó, hogy az összes semmirekellő celebnő arra törekszik, hogy tetőtől talpig ugyanúgy nézzen ki, mint a többiek. Ez ezúttal is összejött.”

Nem kímélték Berki Mazsit, viszont akadtak azért bőven dicsérő hozzászólások is, hiszen akármennyire is „felismerhetetlen”, az biztos, hogy gyönyörűen néz ki.

Már egy ideje feltűnt az embereknek az, hogy Berki Mazsinak nagyobbnak tűnnek a keblei a fotóin, most pedig az új képéhez érkezett beszólások hatására tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta egy válaszkommentben, hogy a szülés után valóban kés alá feküdt, illetve tényleg van póthaja és a száját is feltöltette – sőt, azt is elmondta, hogy hamarosan mindent elmesél az utóbbi időszakról.

„5 éve is volt szám és hajam is... a szülés után 1 évvel azonban valóban kés alá feküdtem... ezzel sok anya egyet tud érteni és bizony ugyanennyien nem. Az elmúlt évben nem igazán meséltem Nektek a magánéletemről, hogy min mentem keresztül testileg és lelkileg, de szeptembertől sort kerítek rá, mert tudom sokan szerettek és valóban kíváncsiak vagytok rám”

– írta Berki Mazsi.

Itt lehet megnézni a híresség legújabb képét, amin sokak szerint egyenesen felismerhetetlen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás