promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5 ellenállhatatlan férfi parfüm, amely mágnesként vonzza a nőket
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden nő számára mást jelent a férfias kisugárzás. Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy egy jó illat már-már mágikusan fokozza a vonzerőt. Pontosan ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen parfümöt visel egy férfi. És bár az elsődleges szempont mindenképp az, hogy Neked tetsszen az illat – hiszen csak így ajándékoz meg a magabiztosság érzésével – összegyűjtöttük, melyik az a 3 férfi parfüm, amelyet a hölgyek is ellenállhatatlannak tartanak.

Íme a 3 férfi parfüm tipp:

Dolce & Gabbana, Light Blue: az örökzöld kedvenc

Ez a parfüm már nagyon régóta kapható a parfümériákban és a parfüm webáruházakban, és népszerűsége egyáltalán nem véletlen. Friss, tiszta illatában először citrusos jegyek (szicíliai mandarin, grapefruit, bergamott) dominálnak, ám később már a rózsafa, a pézsma és a különleges illatú tölgyfazuzmó jegyei is megmutatják magukat. Az eredmény egy rendkívül könnyed, enyhén édes illat, amely cseppet sem tolakodó, mégis vonzó, így a nap bármely szakában elvarázsolja a gyengébbik nem képviselőit.

Tudtad? A parfüm nemrég egy újdonsággal is előrukkolt: a Light Blue, Sunset in Salina illata a nyári naplementék hangulatát idézi.

A parfümök sötét zsaruja: Bvlgari, Man in Black

Balzsamos fűszeresség, rum és bőr: különleges illatkombináció, amely új szintre emeli a férfiasságot. A illatjegyek többek között között rumot, kardamomot, fahéjat, íriszt, bőrt, tonkababot és fekete ámbrát is találsz, amelyek alapján nem nehéz kitalálni, hogy ez a parfüm inkább az őszi-téli szezonhoz illeszkedik. Azt a hatást keltheted vele, hogy sárguló falevelek és az egyre hidegebb napok közepette te vagy a fény, a melegség és a biztonság, amely oltalmaz.

Jó hír, hogy akár 10 órán keresztül is élvezheted az illatát. Pontosabban fogalmazva: ha ezt viseled, akár 10 órán keresztül lubickolhatsz az érett, magabiztos, rendkívüli férfi szerepében, amelynek a nők nem tudnak ellenállni.

Tipp! Nem tudod, illik-e hozzád a Bvlgari Man in Black-je? Próbáld ki kicsiben: az 5 és 15 milliliteres kiszerelés pont elég ahhoz, hogy teszteld a kompatibilitásotokat. (Sőt, akár utazáshoz is kiváló!)

Dolce & Gabbana és a nagy ő: The One

Mindegy, hogy a parfümmel a nagy Őt szeretnéd meghódítani vagy épp abban az életszakaszban vagy, amikor a kis Őket veszed le a lábukról, a Dolce & Gabbana tudja a tökéletes receptet a sikeres hadművelethez. 

Dolce & Gabbana The One klasszikus férfi illat. A benne lévő grapefruit és narancsvirág csak enyhe fűszerességet kölcsönöz neki, a mélységét a koriander, a gyömbér, a kardamom, valamint a cédrus, a dohány és az ámbra adja. 

Mivel nehezebb illatról van szó, inkább ősszel, télen és tavasszal érdemes használni, de persze egyetlen parfümrendőrség sem tiltja, hogy nyáron is ezt fújd magadra.

Tipp! Noha nagyobb mennyiségben sem tolakodó, ha a csábítás a cél, érdemes egy picit kevesebbet fújni magadra…így ugyanis a kiszemeltnek muszáj lesz közel hajolnia hozzád ahhoz, hogy maximálisan kiélvezze a parfümöd, és ezáltal a Te vonzerődet.

Nincs még kedvenc parfümöd? Próbáld ki a fentiek valamelyikét, és figyeld, milyen hatást váltasz ki a nőkből!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás