promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa nem vett fel bugyit? Észveszejtően izgalmas helyen nyílt szét a ruhája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa élete legbevállalósabb fotóit rakta ki Instagramra.

Sokan igazi modern diszkókirálynőként emlegetik Dua Lipa-t, ugyanis a csinos énekesnő rengeteg ritmusos, a '70-es, '80-as éveket idéző slágert hozott nekünk az utóbbi években. A 2020-ban kiadott „Levitating” című zenéjét valószínűleg mindenki ismeri a világon, óriásit futott a dal – bár volt, aki beperelte miatta a gyönyörű világsztárt, aki állítólag lekoppintott egy régebbi szerzeményt, de ez még nincs bizonyítva.

Dua Lipa nemrég ismét elképesztő sikert ért el a Barbie filmhez készült „Dance The Night” című zenéjével, ami szintén eléggé diszkós lett, de állítólag hamarosan stílust vált, és a következő albuma teljesen más lesz. Kíváncsian várjuk, főleg, hogy aki már volt olyan szerencsés, hogy hallott az új szerzeményekből részleteket, az azt mondta, hogy az énekesnő egyenesen fantasztikus.

Dua Lipa augusztus 28-án lett 28 éves, és ezt természetesen meg is ünnepelte a rendező szerelmével, illetve a családjával, barátaival. A meseszép híresség ki is rakott az Instagram oldalára pár fotót a szülinapi vacsoráról, amin nem akármilyen ruhában jelent meg, ugyanis egy durván kivágott, piros ruhakölteményről van szó, ami alá ráadásul úgy tűnik, hogy nem is vett fel fehérneműt.

Több olyan kép is van Dua Lipa posztjában, amik alapján valóban nem volt rajta se bugyi, se melltartó, ráadásul nagyon izgalmas helyeken nyílt szét a ruhája.

Az Instagram egyelőre nem szólt Dua Lipa-nak, hogy esetleg túlment egy határon, és túlzás volt ennyire bevállalós felvételeket kiraknia magáról, de az biztos, hogy a kommentelőknek egyből feltűnt a dolog, és teljesen elaléltak a látványtól, hiszen brutál szexi a fotókon az énekesnő – itt lehet megtekinteni a posztot, de csak saját felelősségre, mivel ugyan elvileg nem 18+-os tartalomról van szó (ugyanis nem látszódik semmi „olyan”), így is elég forró:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás