promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriel Spanic kilógó hófehér bugyija megbabonázza a férfilelkeket
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szappanoperasztár, Gabriela Spanic zseniális fotóval babonázza meg rajongóit.

Gabriela Spanic elbűvölő képekkel jön elő az Instagram-on minden nap, így akik nagyon kíváncsiak a világ egyik leghíresebb szappanoperasztárjára, azok a legjobban teszik, ha a közösségi média oldalát azonnal belájkolják. A Paula és Paulina, valamint a magyar Dancing with The Stars műsor sztárja igazi dívaként jelenik meg a képeken, és bizony nagyon sokszor a férfiszemeket is megbabonázó ruhákat ölt magára. És bizony nagyon sokszor meg is lepi a rajongóit, hiszen elképesztő formában van. Sokan és sokszor kérdezték már, hogy mi annak a titka, hogy ennyire jól meg tudta őrizni alakját az évtizedek alatt. Nos, korábban a Feminának adott egy hosszabb interjút is, amelyben elárulta, hogy bizony a mozgás az, ami ennyire jól tartja.

Több kutyája is van, akiket sétálni visz rendszeresen, emellett pedig hiperaktív, vitaminokat is szed, illetve vitaminfúziót is szokott kérni.

Jár bőrmegújító vérmpalzmakezelésre, de amit még nagyon fontosnak tartott kiemelni, azaz, hogy próbálja pozitívan élni az életetét, sokat mosolyog, és vidám próbál lenni, hiszen abban is hisz, hogy a gondolatoknak is hatalmuk van. A színénsznő eközben nagyon sok pozitív kommentet is kap az oldalán, amelyben nagyon dicsérik az alakját, és hogy ennyire jól tartja magát.

Nem is olyan régen elkerült egy fotó, amelyre beindult a lájkcunami és a szeretetözön is, hiszen Gabriela Spanic nagyon bevállalós képet posztolt magáról, még a fehérnemű is átlátszik a ruhán. Íme a kép, amely maga alá gyűrte az internetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás