promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva bevállalta: olyan hatalmas dekoltázst villantott, hogy még a Marsról is látni lehet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel a tűzforró képpel mindenkit megbabonázott Baukó Éva.

Az utóbbi években szinte botrányt botrányra halmozott Baukó Éva, hiszen ami a szívén, az a száján, így olyan durva véleményekkel és beszólásokkal bombázta a hazai sztárvilágot, hogy a legtöbben csak pislogtak. Nemrég elhatározta, hogy nem igazán szeretne többé belekeveredni ilyen balhékba, de úgy tűnik, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válását egyszerűen nem bírta szó nélkül hagyni:

Baukó Éva hátat fordított a televíziózásnak, nem szeretne már „celebkedni”, hiszen megtalálta önmagát, végre egy igazán jó helyen van, és olyan projektekben van benne a keze, amikre büszke (erről amúgy Palik Laciéknak is boldogan mesélt egy beszélgetés során, amit a cikk végén lehet megtekinteni). A botrányhősnő rajongói nagyon örülnek a kedvencüknek, aki persze nem feledkezik meg a hódolóiról sem.

Nemrég Görögországban járt Baukó Éva, aki felrakott a közösségi oldalaira pár felvételt a kellemesnek tűnő kis kiruccanásról – és a feltöltések között akad egy olyan kép, amitől szinte mindenkinek azonnal leesett az álla, annyira dögös rajta a híresség, aki sokak szerint jelenleg az ország egyik legszebb, legvadítóbb nője.

A fotón Baukó Éva mellei vannak előtérben, így nem meglepő, hogy szinte elaléltak a látványtól a hódolói, akik pontosan az ilyen posztok miatt követik őt, hiszen bármikor is rak ki magáról ilyen bevállalós képet, rögtön szebbé teszi sok-sok ezer ember napját. Az biztos, hogy a híresség rendkívül csinos, valóban feltűnő a szépsége, akár Magyarországon jár, akár Görögországban.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva tűzforró képét:

Itt lehet megnézni a fent említett interjút, amiben Baukó Éva egészen sokkoló dolgokat árul el magáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás