promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök sztárja átkozottul beszólt augusztus 20 miatt, tényleg villámokat szórtak a szavai
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök sztárjának nem az augusztus 20-ai ünneppel volt problémája, hanem a tűzijátékkal.

A Konyhafőnök legutóbbi civil évada tavaly ilyenkor régen véget ért RTL-en. Már kicsit zúgolódni is kezdtek a rajongók, hogy kérik vissza a műsorukat a képernyőre. Nem kell megijedni, mivel A Konyhafőnök folytatódik, csak volt egy kis csúszás. A premier ma este 20 órától lesz az RTL-en, és természetesen visszatér Fördős Zé, Rácz Jenő, valamint Sárközi Ákos is.

Több újdonság is várható, idéntől például a séfek is kupáért küzdenek – akinek a versenyzője nyer a Fináléban, megnyeri az Aranykupát. A többi változtatást már bemutattuk nektek egy cikkben, amit ide kattintva értek el. Érdemes szétnézni, mivel

Tornóczky Anita nevére sokan emlékezhetnek A Konyhafőnök nézői, mivel anno ő nyerte meg az egyik VIP évadot. Tornóczky Anita menüjében az előétel füstölt lazac tatár volt, zöldfűszeres krémsajttal és bazsalikomos paradicsommal, paradicsomvízben tálalva, pitával. Főételként egy olasz különlegességet, osso buco-t szolgált fel, sáfrányos rizottóval és marinált zöldséggolyócskákkal. Desszertje pedig egy újragondolt tiramisu volt.

Ezt a menüt olyan szintre tudta emelni, amivel végül legyőzte a Barátok közt egykori Gézáját, Németh Kirstófot. Sokan nagyon sajnálták a színészt, aki iszonyatosan akarta a győzelmet.

Tornóczky Anitában most igazán felment a pumpa, és teljesen kiakadt augusztus 20 miatt. Természetesen nem az ünneppel volt problémája, hanem a tűzijátékkal. Szerinte a tűzijáték több ezer vadon élő és társállat sokkos állapotát és halálát okozta, de szerinte ilyenkor az embernek nem számít más, csak legyen kenyér és cirkusz.

Mivel A Konyhafőnök VIP egykori nyertese okleves kutyakiképző, így mindig a szívén viseli az állatok sorsát. Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep rendben zajlott le említésre méltó fennakadás nélkül.

A budapesti tűzijáték valóban Európa egyik legnagyobbja, amit ismét rengetegen tekintettek meg a helyszínen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás