promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni mellei majdnem szétfeszítették a felsőjét, észveszejtő képeket rakott ki magáról az énekesnő
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni bámulatosan néz ki az új fotóin.

Tolvai Reni egy tipikusan olyan ember, aki ha Amerikában születik, akkor valószínűleg már rég világsztár lenne, hiszen elképesztően tehetséges, csodálatosan szép, ráadásul nagyon különleges is. Rengetegszer megmutatta már, hogy mennyire elképesztő hangja van, a gyönyörűségét pedig nem kell ecsetelni, hiszen teljesen odáig vannak érte – nem csoda, hogy sokan őt tartják Magyarország egyik legdögösebb énekesnőjének.

Biztosan akadnak olyanok, akik még nem tudják, hogy Tolvai Reni nemcsak énekesnőként piszok tehetséges, hanem sminkesként is. Valóban rendkívül ügyesen bánik a különböző makeup eszközökkel, termékekkel, így egyáltalán nem meglepő, hogy már több saját sminkkészlete is megjelent – mondani sem kell, hogy bárhol is jelenik meg a csinos híresség, ott lenyűgözően néz ki.

Tolvai Reni a Sziget Fesztiválon is tündökölt, ráadásul nem akármilyen ruhában. Nagyon csábítóan nézett ki a feszülős felsőjében, aminek köszönhetően akkora dekoltázst villantott, hogy azt még talán a Holdról is látni lehetett.

Az eseményen készült felvételek alapján Tolvai Reni keblei majdnem szétfeszítették a ruháját, szóval nem sokon múlt a „gardróbkatasztrófa” – ismét kifejezetten bevállalós volt a celeb szettje.

A rajongói persze rögtön elárasztották pozitív kommentekkel, illetve szívecskés, tüzes hangulatjelekkel a híresség posztjait, nem győzték dicsérni őt és az ellenállhatatlan nőiességét. Valóban észveszejtően nézett ki Tolvai Reni a Sziget Fesztiválon, biztos, hogy rögtön kitűnt a tömegből, amint betette oda a lábát – bár ezt már megszokhattuk, mivel ő egy igazán feltűnő jelenségnek számít.

Akit érdekel, hogyan is festett Tolvai Reni a Sziget Fesztiválon, az itt megtekintheti az álomszép sztár képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás