promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Petiék közölték: itt a vége
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás Peti és Dallos Bogi bejelentették, hogy vége.

Puskás Peti és Dallos Bogi az X-faktor során ismerkedett meg egymással, és bár Peti sokáig udvarolt a csinos énekesnőnek, ezt Bogi csak később vette észre, de amikor kicsit közelebb engedte a hódolót, neki is megtetszett, és onnantól fogva már egyenes volt az útjuk az igaz szerelem felé. Nem telt bele sok időbe, mire rájöttek, hogy őket egymásnak teremtette a sors, összeházasodtak, felvették egymás vezetéknevét, és most Bogi első közös gyermeküket hordozza a szíve alatt.

A boldog házaspár jelenleg az RTL Celebrandi című műsorát vezeti - ők segítenek megtalálni a megfelelő párt a produkcióban szereplő, egyedülálló hírességeknek. A műsor egyáltalán nem nyerte el a nézők tetszését; bár vannak, akik minden nap nézik, és állításuk szerint jól szórakoznak rajta, a legtöbben az első adás óta inkább messze elkerülik. Ez a nézettségén is meglátszik, hiszen ha összevetjük az azonos idősávban futó Szerencsekerékkel, akkor azt láthatjuk, hogy még Kasza Tibiék ismétléseit is jóval többen választották, mint a szerelmet hajkurászó celebeket.

Sokan alig várták már. hogy végre lekerüljön a képernyőről, és nem is kell erre sokat várni. A Puskás-Dallos házaspár a közösségi oldalán jelentette be, hogy péntek este véget ér a Celebrandi, az utolsó adásban kiderül, hogy végül kinek sikerül párt találni, ki az, aki a civil jelentkezők helyett inkább az egyik szingli hírességet választja, és ki az, aki ugyanúgy végzi, ahogy elkezdte.

A Celebrandi tehát végre távozik az RTL-ről, és reméljük, hogy soha nem fog visszatérni. Hétfőtől pedig indul A Konyhafőnök 10. évada, amiben Rácz Jenő, Fördős Zé, és Sárközi Ákos méltóképpen fogja megünnepelni a jubielumi évadot; minden eddiginél balhésabb, szórakoztatóbb szezont ígér a csatorna, amiben ráadásul az X-faktor gitártörő művésze, Hörcher László is felbukkan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás