promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így döntött MC Hawer és a szívinfarktust szenvedő Tekknő, megtörtént a drámai bejelentés
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eldőlt, hogy mi lesz az MC Hawer és Tekknő mulatósduó sorsa.

A magyar mulatós műfaj kiemelkedő csapata az MC Hawer és Tekknő nevezetű duó, ami már több, mint 20 éve aktív és sikeres. Számtalan slágert hoztak már nekünk, rengeteg fellépésük volt az utóbbi évtizedekben, és mindig óriási bulit csinálnak, szóval nem csoda, hogy elképesztően sokan rajonganak értük és a zenéikért – de nemrég hatalmas csapás érte őket.

A Tekknőként ismert Benyó Miklós pár napja kétoldali szívinfarktust kapott, egy ideig kritikus állapotban volt, nagyon aggódtak érte az emberek. Zenésztársa, MC Hawer tájékoztatta a rajongókat a szörnyűségről, majd nem sokkal később szerencsére kiderült, hogy Tekknő jobban van, már lábadozik, de 3-4 hétig még mindenképp pihennie kell, hogy meggyógyuljon, és újult erővel térhessen vissza a színpadra – nagy kő esett le a rajongók szívéről.

Azt eddig nem lehetett tudni, hogy mi lesz így a már bejelentett, leszervezett MC Hawer és Tekknő fellépésekkel, de most kiderült, hogyan döntöttek a mulatós sztárok.

MC Hawer bejelentette, hogy közösen arra jutottak Tekknővel, hogy amíg meg nem gyógyul a zenész, addig MC Hawer egyedül fog fellépni, de előtte minden szervezővel leegyezteti, hogy ez így megfelel-e, vagy sem.

A mulatós rapper azt is elárulta, hogy valaki nemrég azt mondta neki, hogy őt nem igazán szeretik az emberek, ez pedig érthető módon nagyon rosszul esett a hírességnek, de saját elmondása szerint elfogadja, ha valaki utálja őt – bár úgy gondolja, hogy nem szolgált rá erre.

A rajongók persze rögtön írták MC Hawernek, hogy szeretik őt, és nagyon fontos nekik, így valószínűleg a továbbiakban is nagy örömmel fogadják őt a koncerteken, amikre egy ideig egyedül fog járni – de a fellépésekért járó összeget természetesen megosztja Tekknővel, hiszen úgy korrekt.

Itt lehet megtekinteni MC Hawer teljes bejelentését:

MC Hawer amúgy nemrég csinált egy közös zenét az X-Faktor 10. évadának győztesével, Alee-val, mindenképp érdemes meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás