promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
MC Hawer keményen beszólt Lagzi Lajcsinak – lopás miatt estek egymásnak a mulatós sztárok
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

MC Hawer szerint Lagzi Lajcsi csak pattog, míg utóbbi követeli a pénzét.

Őrületes mulatós balhé alakult ki a semmiből, amit Lagzi Lajcsi robbantott ki. A Blikk számolt be róla, hogy a Dáridó egykori zenésze azt állítja, hogy MC Hawer tízmillió forintos kárt okozott neki a „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal miatt.

Az 1999-ben született szerzeményt még annak is ismerni kell, aki a falat kaparja ettől a műfajtól. Sokat pörgött, és rengetegen nem tudják, hogy a dal szövegét Galambos Lajos rakta össze és ehhez Hoffmann Sándor írt zenét.

Később ugyebár MC Hawer egy kis rappel feldobta ezt a zenét, és kiadták a zenésztársával a saját nevük alatt. A lenti videókban meg is lehet nézni, hogy mi a különbség.

Lagzi Lajcsi azért akadt ki, mert a jogvédő iroda arról tájékoztatta, hogy MC Hawer tradicionális dalként jelentette le ezt a slágert. A mulatós sztár azt is megemlítette, hogy MC Hawer arra sem kért engedélyt, hogy rap betétet írhasson a szerzeményéhez.

„Itt tulajdonképpen lopás történt, és szeretném megtudni, ezért ki a felelős. A jogvédő iroda? Hawer? Bármi is legyen az ügy vége, amely akár a pereskedésig is elmehet, szeretném, ha visszamenőleg kifizetnének minket. Sajnos, Sándor már nem él, de a felesége igen, akit szintén megillet a jogdíj”

- mondta felháborodva Galambos Lajos

Közben MC Hawert már az RTL Klub szólaltatta meg az ügy kapcsán. Ő azt mondta, hogy a dalért nem kapott pénzt, és nem érti, hogy Lajcsi miért „pattog”.

Hawer mindenesetre nem fél a pertől, és szívesen belemegy, ha Lagzi Lajcsi mindenképpen eddig akarja elvinni ezt a dolgot. Persze hozzátette, hogy ha nem muszáj, akkor nem akarna vele szembe menni, mert tudja, hogy Dáridó egykori műsorvezetőjének minden jogi eszköze, na meg annál is több pénze van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás