promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodaszép autóval jár a Margaret Island énekesnője, nézd meg Lábas Viki tűzpiros verdáját
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lábas Vikinek a szín is nagyon fontos volt a választásnál.

A 2014-ben alakult Margaret Island nevezetű zenekar jelenleg Magyarország egyik legfelkapottabb zenei formációja, hiszen talán nincs is olyan fesztivál, amire ne hívnák meg őket. Rengetegen rajonganak az együttesét, számtalan slágert köszönhetünk nekik, ráadásul az énekesnő, Lábas Viki is hatalmas népszerűségnek örvend – bár pár éve volt egy elég kellemetlen balhéja Tolvai Renivel:

Lábas Viki gyönyörű hangját szinte mindenki ismeri, generációja egyik legsikeresebb énekesnőjének számít, aki egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedhet, és egyre több helyen, műsorban tűnik fel. Szinte folyton járja az országot a zenekarával, hiszen a Margaret Island egy nagyon keresett együttes – nem csoda, hogy egy megbízható kocsit választott magának a híresség.

Lábas Viki nagy örömmel mutatta meg a követőinek, hogy egy vadiúj, tűzpiros Suzuki Swifttel járja az utakat – és azt is elárulta, hogy milyen szempontok alapján szokott magának autót választani.

A Margaret Island énekesnőjének természetesen számít a kocsi színe is, hiszen az is meghatározó eleme a vezetés élményének, de mégis az a legfontosabb számára, hogy a jármű biztonságban eljuttassa őt A-ból B-be – illetve még az is nagyon lényeges neki, hogy jól lehessen pakolni, elég hely legyen a csomagtérben, szóval kijelenthetjük, hogy ezek alapján nincsenek túlzottan nagy igényei, csak olyanok, amik általában az embereknek.

Úgy tűnik, hogy ez a gyönyörű, többmilliós Suzuki Swift tökéletesen kiszolgálja Lábas Viki igényeit, hiszen amióta csak megkapta, ezzel a járművel megy a különböző eseményekre, és a felvételek alapján nagyon bejön neki – itt lehet megnézni a Margaret Island énekesnőjének verdáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás