promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő felvétel került ki Alekoszról, így még sosem láthattuk a botrányhőst
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen új oldalát mutatta meg Alekosz.

Alekosz már a Való Világ 4-ben is kitűnt a tömegből a „furcsaságaival”, nem csoda, hogy végül sikerült megnyernie a műsort. Ő egy rendkívül érdekes figura, aki egyszerre megbotránkoztatja, illetve szórakoztatja az embereket. Bármit is gondolunk róla, az tény, hogy az évek alatt megkerülhetetlen alakja lett a magyar sztárvilágnak, és folyton képes a figyelem középpontjába kerülni.

Ahol csak feltűnik Alekosz, ott garantált a kiakadás és a nevetés, hiszen a nagy port kavaró mondatai vagy viccesek, vagy felháborítóak az emberek számára. Talán pontosan ezért olyan hatalmas az érdeklődés iránta, a rajongói pedig nagyon örülhetnek, ugyanis hamarosan az Ázsia Expressz következő évadában fog feltűnni a TV2-n, és ott is biztos, hogy hoz majd pár maradandó pillanatot.

Alekosz régebben elég nagy botrányba keveredett, mikor azt mondta, hogy ő alakítja majd a legendás ökölvívót, Kovács Kokó Istvánt az Üvegtigris folytatásában. A széria egyik producere ezt tagadta, sőt, egészen konkrétan egy komplett idiótának, kreténnek nevezte, szóval hamar széthullott a dolog – de most úgy tűnik, hogy mégis csak összejött a hírességnek az, hogy színészi pályára lépjen.

A BALAZS KICKS nemrég csinált egy reklámvideót, amiben Alekosz egy tanárt alakít, aki felelteti főhősünket, de elhagyja az osztálytermet, amint meglátja, hogy milyen jó akciók vannak a boltban.

A visszajelzések alapján Alekosz egészen elképesztő alakítást nyújt, imádják őt az emberek, sőt, valaki azt is írta, hogy csak miatta fog venni a BALAZS KICKS-től cipőt, annyira bejött neki a mókás reklám – a kommentelők egyenesen követelik, hogy a celeb további szpotokban is szerepeljen, szóval egészen valószínű, hogy itt nem ért véget a színészi pályafutása.

Itt lehet megnézni az Alekosz főszereplésével készült reklámot:

Ha valaki esetleg lemarad Alekosz BALAZS KICKS szerepléséről, az itt bepótolhatja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás