promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazai színésznőn csámcsog a világsajtó, egy sárkány erejével perzselte le a hollywoodi sztár szívét
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ legismertebb bulvároldala buktatta le a Sárkányok háza sztárját, valamint a hazai színésznőt.

A Trónok harcát befejezte az HBO, a rajongók már csak George R. R. Martin könyveire várnak. Itt az író már annyi féle ígéretet tett, hogy teljesen felesleges elmélkedésbe bocsátkozni, mikor fog megjelenni A tűz és jég dalának hatodik könyve, a The Winds of Winter. Martin sokszor nyilatkozott arról, hogy teljesen más lesz a befejezés a könyvben, mint a sorozatban. Az olvasóknak természetesen elegük van az ígérgetésből, inkább el szeretnének már merülni a regényben.

Szóval az HBO-s Trónok harca elcsúszott egy banánhéjon a végén, de ettől függetlenül mindenki úgy várta az új előzményszériát, vagyis a Sárkányok házát, mint a messiást. A széria kizárólag George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapul, aminek így a lezárása is megvan.

Az HBO-s Sárkányok háza, - akárcsak a Trónok harca esetében - rengeteg színésznek tudta beindítani a karrierjét. Matt Smith persze már előtte is bőven híres volt, mivel Ki vagy, doki? sorozat miatt igazán megkedvelték a nézők.

Később A korona című Netflix szériában II. Erzsébet brit királynő férjét, Fülöp herceget alakította az első két évadban, majd jött a Sárkányok háza.

Azt már megszoktuk, hogy a The Sun gyakran cikkezz Matt Smithről, de az teljesen egyedi most, hogy egy magyar színésznővel hozták hírbe. A Sárkányok háza sztárja a londoni éjszakában tűnt fel Gattyán Lili mellett.

A pár Marylebone sikkes lakónegyedében randizott, amire Matt Smith még a kutyáját is elvitte. Egy szemtanú szerint nagyon jól érezték magukat. Matt Smith magánélete kicsit keszkusza, annyi biztos, hogy komoly kapcsolata volt Lily James színésznővel.

Az HBO sztárjának utolsó kapcsolata Caroline Brady üzletasszonnyal tavaly véget ért. Lehet Gattyán Lili az a bizonyos következő Nagy Ő?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás