promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Hargitai Bea Playboy fotói, teljesen pucéran mutatta meg magát a szuperdögös modell
Borítókép:  youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hargitai Bea elképesztően bevállalós ezeken a képeken.

Hargitai Beát sokan csak az ország legfiatalabb Playmate-jeként ismerik, hiszen mindössze nagyjából 18 éves volt, mikor megmutatta magát a nyuszis magazinban. Manökenként elképesztő sikereket ért el a gyönyörű híresség, aki egykor az egyik legfelkapottabb arc volt hazánkban. Nem meglepő, hiszen most, 40 évesen is ő az egyik legszebb nő egész Magyarországon, valóban páratlan a gyönyörűsége.

Különböző televíziós műsorokban is feltűnt a csodaszép Hargitai Bea, egyebek között az Álarcos énekesben és a Gyertek átban is láthattuk őt, sokan örülnek, mikor valahol megjelenik a képernyőn. Külön érdekesség, hogy annak idején nem más csinált róla akt fotókat, mint Ördög Nóra férje, Nánási Pál, aki nem csupán a Playboy-nak csinált vadító képeket a modellről, hanem külön is.

„Beát először 17 éves korában fotóztam a legfiatalabb playmate-ként. Azóta eltelt jó pár év, és megszámlálhatatlan sokszor dolgoztam vele. Minden alkalommal nagy élmény volt, de ez a most készült sorozat talán a legkeményebb, amit valaha csinálhattam róla. Itt nem volt megrendelő, nem kellett megfelelni senkinek és semminek. Fotóztunk, és minden kocka csak a mi kedvünkért kattant”

– írta Nánási Pál az oldalán.

Akit érdekel, az ide kattintva megnézheti Hargitai Bea Playboy fotóit, de ide, illetve ide kattintva is találhat róla erősen intim, remekül beállított és elkészített képeket – persze csak saját felelősségre, mivel bőven 18+-os anyagokról van szó, valóban nagyon bevállalós volt a fotózásokon az álomszép modell, aki folyton mindenkit megbabonáz az ellenállhatatlanul nőies kisugárzásával.

Nemrég amúgy elkezdett terjedni egy régi kép Hargitai Beáról, és nagyon sokan meglepődtek, ugyanis páran alig ismerték fel őt egykori párja, Katis Attila mellett egy tévéműsorban – itt lehet megtekinteni a retro felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás