promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egykor minden férfi álma volt, elfeledett videó kering a neten a műsorvezetőnőről, aki most a tengerentúl légiutaskísérőként dolgozik
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Sokat változott, nem csak külsőre, de az életmódja is!

Újra felkapottá vált a TikTokon egy retro nagy kedvenc, a Meri vagy nem meri? című vetélkedőről. Egészen pontosan az egykori műsor ismert műsorvezetőjéről, Pokrivtsák Mónikáról. Az egykori műsorvezető az RTL Klub indulásának évében, 1997-ben került a csatornához, ahol rögtön önálló show-t kapott. Később olyan műsorokban szerepelt, mint a Mire gondolok?, a Joker, a Teleparti, a Találkozások vagy a Játékzóna. Hiába volt az egyik legismertebb televíziós az országban, több, mint tíz évvel ezelőtt úgy döntött, búcsút int a rivaldafénynek és Magyarországnak is. Üzletember férjével Amerikába költözött, azóta Floridában él, ahol légiutas-kísérőként dolgozik.

Több oka is volt arra, hogy elhagyja az országot és maga mögött tudja a rivaldafényt. Állítása szerint elege lett a nyilvánosságból, és abból, hogy a bulvár lapok gyakran valótlanságokat állítottak róla. 

"Az egyik, ami a legfontosabb az ember életében, az az idő: amit nem tudsz megvenni, amit nem tudsz kicserélni vagy megváltoztatni, és nagyon kevés van belőle. Az, hogyan használod azt az időt, hogyan töltöd el a maradékot, ami hátra van, csak tőled függ. A sok felesleges butasággal, elcsépelt dologgal nem akar az ember foglalkozni."

Így nyilakozott korábban a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

Annak ellenére, hogy nem kér a reflektorfényből, maga a szakma hiányzik neki. Úgy gondolja, annak idején nem tudta megmutatni teljesen a személyiségét, mert az emberek beskatulyázták. A műsorvezetés legalább akkora álom volt számára, mint a légiutaskísérő pálya. Úgy túnik, Mónika bármibe is fogjon bele, sikereket ér el. 

Retro dolgokat nézni nagyon jó érzés, hiszen nosztalgiát ébreszt bennünk. Visszarepít minket az időben, emlékeket idéz fel, és megmutatja, hogy mennyire sokat változott a világ. A régi filmek, sorozatok és zenék egyedi hangulatot teremtenek, és megmutatják, hogyan éltek és gondolkodtak az emberek régen. Ezek a dolgok általában egyszerűbbek és kevésbé komplikáltak, ami segít kikapcsolódni és elszakadni a mindennapi stressztől. Úgyhogy ajánljuk sok szeretettel az alábbi emlékeket, amiket a TikTok újra felkapottá tett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás