promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult Hajdú Péterre, most túlment egy határon a műsorvezető?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen kiakadtak Hajdú Péterre a humorosnak szánt képe miatt.

Hajdú Péter rengeteg balhéba keveredett már a pályafutása során, hiszen az interjúi közben néha olyan tapintatlan kérdéseket tesz fel, hogy nem csupán a közönség akad ki rajtuk, hanem esetenként még a beszélgetőpartnerei is. Vannak, akik pont a bátor stílusa miatt kedvelik a műsorvezetőt, de persze bőven akadnak olyanok is, akik már rég elásták őt egy életre a botrányos húzásai miatt – de ettől függetlenül sikert sikerre halmoz a híresség.

Mondhatjuk, hogy Hajdú Péter egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít a magyar médiában, de akármennyire is támadják őt egyesek, az megkérdőjelezhetetlen, hogy egy megkerülhetetlen alakja a televíziózásnak. Most megint sikerült magára haragítania az embereket mindössze egyetlen poszttal, ugyanis sokak szerint egészen ízléstelen volt az, amivel poénkodott.

Hajdú Péter kirakott egy humorosnak szánt lesifotót, amin egy idős hölgy látható, miközben minden bizonnyal fogalma sincs arról, hogy valaki éppen felvételt készít róla – ezzel a felirattal posztolta a felvételt a híresség:

„Gyerekek! Megtaláltam Nacsa Olivér 70 éves, női hasonmását”.

Nem is kellett ennél több, hogy népharag zúduljon Hajdú Péterre, ugyanis szinte pillanatok alatt darabjaira szedték őt a kommentelők. Volt, aki kérdőre vonta a műsorvezetőt, hogy ő most gúnyt űz egy édesanyja korabeli nő külsejéből, de bezzeg annak idején kiakadt, mikor az ismert videós, Dancsó Péter gúnyolódott a nevével – sőt, egyesek gyerekesnek nevezték a híresség viselkedését, és azt írták, hogy tirpákság/parasztság/gáz volt ez a húzás a részéről.

Hajdú Péter válaszolt pár kommentre, és elárulta, hogy a képen szereplő hölgy jófej volt, és hozzájárult a fotó megosztásához. A tévés saját elmondása szerint arról is tájékoztatta őt, hogy nagyon hasonlít egy magyar sztárra – de még így sem nyugtatta meg a hőzöngőket.

Itt lehet megtekinteni Hajdú Péter posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás