promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videó került elő Hajdú Péterről, tényleg ilyen valójában a műsorvezető?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter nem lett szimpatikusabb az embereknek, az biztos.

Hajdú Péter az ország egyik legismertebb televíziósa, viszont a visszajelzések alapján közel sem ő a legnépszerűbb. Rengeteg támadást szokott kapni, illetve az utóbbi években a botrányok sem kerülték el őt, sokszor nagy port kavartak az egyesek szerint tiszteletlen, provokáló kérdései, amiket az interjúi során szokott feltenni a beszélgetőpartnereinek – bár vannak, akik pontosan ezért szeretik őt, mert olyanról is meg beszélni, amiről mások nem.

Akármilyen véleménnyel is vagyunk Hajdú Péterről, az biztos, hogy ő egy megkerülhetetlen figura hazánkban, és óriási sikereket ér el a produkcióival. A híresség nemrég YouTube-ra költözött az interjúival, és hatalmas celebeket sikerült megszereznie magának, szinte mindegyik videóban egészen döbbenetes dolgokat hallhatnak a nézők – bár megesik, hogy ez kicsit visszaüt.

Nemrég a híres magyar komikus, Aranyosi Péter volt Hajdú Péter vendége, és egy olyan érdekes témáról kezdtek el beszélgetni, hogy a végére sokan kis túlzással megutálták a műsorvezetőt.

Éppen arról volt szó, hogy Aranyosi Péter szerint egy Daciával is pontosan úgy halad a pesti forgalomban, mint egy luxuskocsival, és hiába engedhetne meg magának akár egy drága BMW-t is, neki akkor is elég egy egyszerűbb kocsi is, főleg, hogy egy Ferrariba nem férne be a fröccsnek való víz, amit a telekre vinne, meg a Tesco parkolójában is nehezebben tudna megállni – Hajdú Péter pedig láthatóan nem értett ezzel egyet, és inkább egy kicsit a sznobizmus felé hajlott a véleménye, ez pedig sokaknak egyáltalán nem volt szimpatikus.

A visszajelzések alapján rengeteg embernek nem tetszik az a nagyzolás, amit Hajdú Péter a megszólalásaival képviselt, hiszen míg Aranyosi Péter számára létezik az a kifejezés, hogy valami „elég”, addig a műsorvezető számára nem, legalábbis erről árulkodtak a szavai – ez pedig sokak szerint nem csupán nem egészséges, hanem egy olyan hozzáállás is, amit egyáltalán nem jó képviselni, főleg nem egy hírességnek.

Itt lehet megtekinteni egy sokak szerint kifejezetten kellemetlen részletet Hajdú Péter és Aranyosi Péter beszélgetéséből – sokan meglepődtek a műsorvezető viselkedésén, hiszen nem hitték volna, hogy ő ilyen ember, de az internet népe ezzel szemben imádja a humorista reakcióit:

Itt pedig az egész interjút megnézheti az, akit érdekel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás