promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy feszül a vörös Disney-sztáron a ruha, hogy még az intim piercingjét is látni lehet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bella Thorne egy brutáldögös, bevállalós szettben babonázott meg mindenkit.

A mindössze 25 éves Bella Thorne leginkább Amerikában hatalmas sztár, de Magyarországon is rengetegen ismerhetik őt az Indul a risza! című Disney sorozatból (amiben nem mellesleg Zendaya mellett tűnt fel), az Éjjeli napfény című romantikus drámából (amiben Arnold Schwarzenegger fiával szerepelt), illetve egyebek között a Kavarás című komédiából (amiben Adam Sandler lányát alakította).

Bella Thorne az utóbbi években elég erősen, ráadásul tudatosan vakarta le magáról a „Disney-sztárságot”, ugyanis elkezdett egye bevállalósabb projektekben szerepelni, ráadásul néha olyan lenge ruhában jelent meg bizonyos eseményeken, hogy szinte sokkolta azokat a rajongóit, akik még tiniszínésznőként kezdték el követni őt – sőt, a csinos híresség még a felnőtt filmek világába is belekóstolt, de „csak” mint rendező.

Bella Thorne-nak amúgy egy nagyon sikeres OnlyFans oldala is van, bár aki követi őt Instagramon, annak szinte felesleges az előfizetés, ugyanis néha oda is olyan vadító képeket rak ki magáról, hogy az valami egészen hihetetlen.

Valószínűleg tökéletesen tisztában van azzal Bella Thorne, hogy mennyire bejön az embereknek, hiszen annyira tűzforró fotókat szokott posztolni, hogy csak úgy özönlenek a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, amikben végig azt ecsetelik, hogy mennyire gyönyörű, dögös és ellenállhatatlanuk nőies a színésznő – a felvételeket látva egyáltalán nem kérdéses, hogy miért vannak oda ilyen sokan.

Bella Thorne a minap is olyan képeket osztott meg a több, mint 25 milliós követőtáborával, amiken egy feszülős pink ruha van rajta, ráadásul még az intim mellbimbópiercingje is látszik – akit érdekel, az itt megtekintheti a bejegyzést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás