promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányosan apró bikinibe bújtatta hatalmas cickóit a vörös Disney-bombázó, ez a látvány mámorító
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bella Thorne teste olyan tökéletes, hogy az már egyenesen felfoghatatlan.

A magyar közönség leginkább a Kavarás című, 2014-ben bemutatott Adam Sandler filmből ismerheti Bella Thorne-t, aki a komikus lányát alakította a Drew Barrymore-ral készített alkotásban. A népszerű, jelenleg mindössze 25 éves színésznő annak idején Disney-sztárként robbant be a köztudatba az Indul a risza! című sorozatnak köszönhetően, amiben nem más volt a partnere, mint az Eufória szupersztárja, Zendaya.

Bella Thorne az utóbbi években egészen meghökkentő projektekkel foglalatoskodott, hiszen elindított egy OnlyFans oldalt, ráadásul egyebek között rendezett egy felnőtt filmet is, de a hűséges hódolói legnagyobb bánatára sajnos ő maga nem szerepelt benne lepedőakrobataként – pedig arra biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének, mivel ő egy igazi vörös bombázó, akiért rengetegen odavannak.

Vannak, akik szerint Bella Thorne teste fájdalmasan tökéletes, hiszen gyönyörű az arca, hatalmas, formás mellei vannak, és még a popsija is olyan kerek, mintha körzővel rajzolták volna. Nos, örülhetnek a híresség rajongói, ugyanis most nem akármilyen poszttal jelentkezett:

Bella Thorne egy apró, Hello Kittys bikinibe bújt, és szinte teljesen felfedte a méretes kebleit a követőinek – ráadásul több szögből, hogy mindenhogy megcsodálhassuk a csodálatos cickóit.

Megint sikerült pillanatok alatt felforrósítania a hangulatot Bella Thorne-nak, aki ismét bebizonyította, hogy ő az egyik legdögösebb hollywoodi színésznő. Nem hiába ennyire felkapott és foglalkoztatott, folyamatosan hozza nekünk a filmeket, és közben ilyen izgalmas, feltüzelő posztokkal jelentkezik – szóval nem lehet okunk a panaszra, nagyon aktív a csinos filmcsillag.

Itt lehet megtekinteni Bella Thorne bikinis képeit, de csak saját felelősségre, mert tényleg nagyon forrók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás