promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületesen intim helyen nyílt szét az álomtestű, vörös Disney-sztár köntöse, ettől a csodálatos látványtól mindenki bekönnyezik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bella Thorne ismét bebizonyította, hogy ő Hollywood egyik legdögösebb színésznője.

A mindössze 25 éves Bella Thorne jelenleg Amerika egyik legnagyobb sztárja, és ez nemcsak annak köszönhető, hogy szerepelt a nagy sikerű Indul a risza! című Disney sorozatban Zendaya-val, illetve az Adam Sandler-féle Kavarásban is, hanem a szépségének is, ugyanis sokan őt tartják az álomgyár egyik legkívánatosabb színésznőjének, aki mindig bombasztikusan néz ki – bár ilyen szempontból a Shazam! Az istenek sztárja is elég felkapott manapság:

Bella Thorne nemcsak színésznőként, hanem rendezőként is tevékenykedik, közben igazi divatikon is lett az évek alatt, és még a felnőtt filmes iparban is kipróbálta magát, de ott is rendezőként. Az OnlyFans oldalára rengetegen kíváncsiak, szóval mondhatjuk, hogy a gyönyörű sztár életében nem kis szerepet tölt be a szexualitás, így nem meglepő, hogy egész sűrűn rak ki magáról vadító képeket az Instagram oldalára.

A minap is sikerült felkavarnia az állóvizet a vörös bombázónak, Bella Thorne-nak, ugyanis egy szál, elég intim helyen kinyílt köntösben pózolt, a rajongói pedig szinte rögtön elaléltak a látványtól, hiszen így általában csak a partnerei láthatják az álomtestű színésznőt, aki mindig pontosan tudja, hogy mivel kell felforrósítani a hangulatot – most is szépen összejött neki.

Bella Thorne-nak nagyon sok filmje fog kijönni a közeljövőben, és jelenleg is aktívan kampányol, hogy szerepelhessen a Deadpool 3-ban Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett. Könnyen lehet, hogy az utóbbi nem fog összejönni neki, de ettől függetlenül valóban ő Hollywood egyik legszexibb sztárja, szóval mindig öröm, ha felbukkan valahol – addig is itt lehet megnézni a fent említett, köntösös fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás