promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videóra vették Steve Irwin haláltusáját, ez lett a megrázó felvétel sorsa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aki látta a felvételt, az állítólag soha többé nem akarja megnézni.

Az ausztrál természettudós, Steve Irwin a Krokodilvadász című műsorral futott be, amit Magyarországon is nagy sikerrel vetítettek. Hamar a globális közönség kedvence lett, hiszen egészen bámulatos volt a hozzáállása az állatokhoz, még a legveszélyesebb fenevadakban is meglátta a szépséget. Sokan aggódtak érte, mivel néha túl közel került olyan élőlényekhez is, amik pillanatok alatt képesek lettek volna megölni őt – végül sajnos bekövetkezett a tragédia.

Steve Irwin mindössze 44 éves volt, mikor 2006. szeptember 4-én forgatás közben megszúrta őt egy tüskésrája, ami olyan súlyos sérülést okozott neki, hogy belehalt. Az egész világot sokkolta a szomorú eset, a felesége, illetve két gyermeke a mai napig gyászolja őt – a gyermekei amúgy követték a világsztárt, és szintén természettudósok lettek, akik most is aktívan dolgoznak a szakmában.

Kevesen tudják, de Steve Irwin minden operatőr számára lefektetett egy aranyszabályt: folyton mennie kell a kamerának, akármi is történik – ez pedig azt jelenti, hogy a haláltusáját is videóra rögzítették, akármennyire is szörnyű ebbe belegondolni.

Állítólag mikor Steve Irwint megszúrta a tüskésrája, akkor pont a szívét találta el. A híresség elvileg még kihúzta magából a tüskét, a csapata pedig hirtelen nem is sejtette, hogy mekkora a gond, majd mindenki ledöbbent, mikor felfogták a helyzet súlyosságát. Azonnal elszállították őt, és közben is forgott a kamera. Mondogatták neki, hogy gondoljon a családjára, a gyerekeire, hátha az majd tartja benne az erőt, de sajnos nem élte túl.

A stáb átadta a hatóságoknak a felvételeket, hogy meg tudják vizsgálni azokat. Mikor visszakapták, többen is megnézték Steve Irwin barátai közül, és azt mondták, soha többé nem akarják látni a videót, annyira megrázó. Arra a döntésre jutottak, hogy mindegyik másolatot elpusztítják, és csak egyet hagynak meg, hogy odaadhassák az elhunyt sztár özvegyének – Terri Irwin állítólag megtekintés nélkül megsemmisítette a kópiát, így elvileg már senki sem láthatja.

Itt lehet megnézni egy videót Steve Irwinről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás