promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M. exe a rendőrség segítségét kéri, a rapper pedig úgy néz ki most minden határon túlment
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Melanie feljelentést tenne, G.w.M pedig arcpirító módon alázta meg volt kedvesét, de Csutinak is beszólt.

Nagy Melanie igen kellemetlen helyzetbe került nemrégiben, ugyanis egy általa vezetett műsorba nem érkezett meg a leszervezett vendég. Melanie értetlenül állt az eset előtt, ekkor azonban szembesítették vele, hogy ő maga mondta le a vendég szereplését, erről pedig képernyőfotókat is kapott. Teljesen megdöbbent, ugyanis az üzenet egy hamis Facebook oldalról érkezett. Tudomása volt erről az oldalról, ami 2018 óta működik, azonban azt hitte, hogy ezt már sikerült töröltetnie, azonban a profil aktív maradt és szemmel láthatóan magasabb fokozatba kapcsolt a használója, akiről úgy gondolják, hogy Melanie közeli ismerőse lehet.

Eddig csak képeket osztott meg Melanie-ról, a gyermekeiről, azonban most akár anyagi kár is érheti a műsorvezetőnőt, így nem habozik tovább és bejelentést tesz a rendőrségen. Az esetről a Blikknek így nyilatkozott:

Úgy döntöttem, feljelentést teszek a rendőrségen, és bízom a legjobbakban, de addig is felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a Facebook-oldalamról kizárólag a családomnak és a közeli barátaimnak szoktam írni, illetve annak, akivel munkakapcsolatban állok

Azonban nem ez az egyetlen dolog, ami miatt főhet a Dikh tv műsorvezetőjének a feje, G.w.M ugyanis egyik dalában keményen odapörkölt neki és Kulcsár Edina exének is. Az ominózus dalban jelenlegi szerelméhez, gyermeke anyjához szól és így hangzik a kiemelt sor:

Akikkel együtt voltunk drágám, mind nevetségesek

Lássuk be, hogy nehéz nem a sorok mögé látni és egyáltalán nem elegáns, hogy ennyi idővel a szakítás után is ekézi Csutit és Melaniet. Az érintettek még nem nyilatkoztak a dal kapcsán, de könnyen elképzelhető, hogy ők már túlléptek a történteken és annyiban hagyják majd ezt az odaszúrást.

Akárhogyan is alakul a két ügy, remélhetőleg pontot tudnak tenni a végére és mindenki számára megnyugtatóan zárulhatnak le a dolgok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás