promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M bekeményített, nyilvánosság nélkül játszaná le az egyik sztárral ezt a menetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M ismét nem fogta vissza magát, de Kulcsár Edinát is betámadta az internet népe.

Anno sokakat meglepett, hogy Csuti után Kulcsár Edina G.w.M oldalán találta meg a szerelmet, attól meg még több ember álla leesett, hogy közös gyerekük lett. Az egykori szépségkirálynő nem igazán értette, miképp eshetett teherbe, mivel fogamzásgátlót szedett. Kulcsár Edina ugyebár száz százalékosan komolyan vette a dolgot, és a terhessége miatt a TV2 Dancing with the Star című táncos műsorában is visszamondta a szereplést.

Ugyebár már megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya. A pár nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy budapesti magánkórházban jött világra a baba, amit a szerelmesek Amarának neveztek el. A sztárpárnak is a kislány a harmadik gyermeke, de az első közös a kapcsolatukban.

Kulcsár Edinának ugyebár a kisbabájával, és a családdal kellene felszabadultan foglalkoznia, de a kommentelők azért olykor ismét be szokták támadni. Most valaki azért szállt bele a sztárpárba, mert a kutyájukkal együtt fürödtek a medencében.

„Milyen higiénikus a kutyával együtt fürdés...”

- írta a hozzászóló, aki rengeteg lájkot is begyűjtött ezért.

G.w.M sem bújik el, ha kell egy kicsit balhézni. Több hírességgel is összerúgta már a port, mikor milyen kedve van. Most Osváth Zsoltba szállt kicsit bele, de tegyük hozzá, hogy előbbi kezdte a dolgot, amikor meglátta, hogy a Facebookon meglátta a hirdetést G.w.M közelgő fellépéséről.

„Szerintem állítsatok valamit a hirdetésen - mert nekem is feldobta - pedig finoman fogalmazva a perifériámon kívül esik ez a quartett. Kidobott pénz + áfa. Ja, az nem”

- írta az influenszer.

G.w.M úgy döntött, hogy ezt nem hagyhatja szó nélkül, így mindenképpen reagált Osváth Zsolt kommentjére. Úgy döntött, hogy ezt a menetet később nyilvánosság nélkül szeretné lerendezni vele.

„Osváth Zsolt, de szeretlek! Ennyi energiát fordítani rám, amennyit te az utóbbi időben tettél a lejáratásomért... Nagyon fain vagy! Egy úr pazarol, nyugi! Én kamázlak, tehát feleslegesen vitatkozol ennyi ideje. Ha van kedved beszélni, akkor nyugodtan keress meg és kamerák nélkül találkozzunk, mert szeretném megérteni, hogy miért vagy ilyen morcos velem kapcsolatban. Találd meg a békéd és keress meg, ha gondolod! Isten áldása legyen rajtad és a kedves családodon! Béke!”

- idézte a rappert a Bors.

Sokan úgy gondolják, hogy G.w.M ezzel egyáltalán nem lépte át a határt, sőt, teljesen higgadtan kezelte a helyzetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás