promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi durván lejáratta magát, ekkora pofonba még senki sem szaladt bele
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi ezt most alaposan benézte.

Tóth Andi eléggé magára haragította az internet népét, miután nyilvánosan közzétette egy biztonsági kamera felvételét. Ezen egy vásárló hölgy látható, akiről a visszavonult énekesnő azt hitte, hogy az a Tinkerbell nevű felhasználó, aki nemrég azt állította a közösségi médiában, hogy eddig egyetlen ruhadarabot sem adtak el a boltokban a Backoff kollekciójából.

„Ma délután épp volt 'szerencsém' találkozni az üzletben Andival. Oliviával mentek az irodába, aztán egy kicsit idősebb, vörös hajú nő lejött.Kérdezte az eladót, hogy adtak-e már el a termékekből, az eladó válasza: egy darabot sem...”

- írta a felhasználó.

Nem is kellett sokat várni Andi válaszára, sajátos stílusában olvasott be a hölgynek, majd kitette az említett felvételt, amit egyébként jogtalanul birtokolt. Ezzel a lépésével azonban csak saját pofonjába szaladt bele, Tóth Andi durván lejáratta magát, ugyanis jelentkezett nála Tinkerbell, aki állítja, hogy nem ő van a felvételen; magyarán Andi egy ártatlan vásárlót alázott meg.

„Kedves Andi! A képen nem én vagyok látható, és ha újra elolvasod az első kommentem, én aztán nem sz*roztam le a ruháidat! Mivel a stílusomtól nagyon messze áll a közelébe sem mentem, nézzétek újra a kamerákat, valahol máshol lehetek éppen!Sajnos pontos időpontot nem tudok, hogy hány órakor történt. De mindenesetre elgondolkodtató, hogy bemegy az ember egy boltba vásárlási szándékkal, majd aztán Tóth Andi oszt meg róla biztonsági kamerás felvételt, amit a hatóságoknak erős indok esetén is mindenféle papírok után adnak ki! Szerencséd, hogy nem én vagyok a képen"

- írta a felhasználó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás