promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mardoll brutálkerek fenekét bámulja a fél ország, most túl messzire ment Yvonne Dederick lánya?
Borítókép:  RTL (via 168.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Catherine Dederick, azaz Mardoll elképesztően bevállalós képpel jelentkezett.

A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Yvonne Dederick lánya, Catherine Dederick akkor lett igazán ismert, mikor Mardoll néven szerepelt az X-Faktor jubileumi, 10. évadában, amit végül nem ő, hanem Alee nyert meg. Viszont még így is maradandót alkotott csinos rapper, aki nem csupán a pörgősnyelvű előadásaival, hanem a szuperdögös megjelenésével is kiharcolta magának a közönség osztatlan figyelmét.

Mardoll azóta is aktívan zenél, több szerzeménye is megjelent, és mindegyiket imádták a rajongói. Állítólag újra rátalált a szerelem és most boldog párkapcsolatban él, szóval ezek alapján csodásan telnek a napjai. Aki követi őt Instagramon, az is látja, hogy különleges helyeken szokott járni, ráadásul néha olyan vadító posztokat rak ki magáról, hogy az valami egészen hihetetlen – most is így tett.

Mardoll a meseszép Montenegróban jár, ahol fürdőruhába bújt, és csobbant egyet a vízben, erről pedig készült is egy elképesztően bevállalós fotó, amin hátulról láthatjuk őt, és megcsodálhatjuk a kerek fenekét, amit szinte semmi sem takar – de a rengeteg dicsérő komment mellett akadt negatív is, ugyanis volt, aki nagyon kiakadt ezen a mondhatni arcpirító felvételen:

„Hát ez már most undorító... mi lesz ebből később!?? Frankón nem szégyellsz semmit! Ez a sok beteg....... állat elhiteti veled, hogy milyen jó vagy mert életük sincs te meg egyből elveszted az önértékelésed és kirakod ezt a..... bulád nyilvánosan! Nem is akarom tovább minősíteni!”

Persze voltak, akik egyből bevédték a hírességet, és leírták, hogy azt csinál a testével, amit akar. A visszajelzések többsége amúgy kiemelkedően negatív volt, szóval összességében elmondhatjuk, hogy nagyon bejött az embereknek Mardoll képe, amit itt lehet megtekinteni – de előre szólunk, valóban egy tűzforró fotóról van szó:

Akit érdekel, az itt meghallgathatja a New Level Empire és Mardoll közös zenéjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás