promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mardoll vizespóló-versenyt rendezett, a mellei tényleg eszméletlenül gömbölyűek
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A különc rapper megint nagyot alakított.

Mardoll a magyar zenei élet igazi fenegyereke, aki nem megy a szomszédba egy-egy megbotránkoztató kijelentésért vagy tettért. A Feleségek luxuskivitelben című műsorban szereplő édesanyja, Yvonne Dederick révén vált ismertté, de aztán villámgyorsan önálló utakon kezdett járni, és még az X-Faktorban is próbára tehette magát – nem is bőgött le.

A különc szőkeség a közelmúltban kerek-perec bevallotta, hogy nemcsak férfiakkal, de már nőkkel is volt együtt, mert nem a nemi szervek érdeklik, hanem az adott illető személyisége. A coming out nem keltett nagy megrökönyödést, az extrémitást már megszokhattuk a szókimondó rappertől.

Mardoll (polgári nevén Catherine Dederick) a közösségi médiában sem hazudtolja meg önmagát, mindig szolgál valamilyen meglepetéssel a követőinek. Karácsony táján például Mikulásnak öltözött, de a piros rucija olyan rövidre sikeredett, hogy simán kilógott belőle a kerek popsija:

Most pedig szokatlan módját találta meg annak, hogy reklámozza legújabb számát, amely a Bang Bang címet viseli. Ebben szerepel az a sor, hogy „Pussy so wet, mint egy kib*szott Nestea”, és ezt az énekesnő látványosan illusztrálta is: simán magára öntött legalább egy fél liter löttyöt.

„Egy örökkévalóságig tartott, amíg kiszedtem a jeges tea illatát a hajamból. Mindenkinek, aki esetleg nem tudná, ez a legújabb szerzeményem, Bang Bang”

– fűzte a poszt mellé magyarázatként. Az Instagram-videón türkizzöld ruhában pózol, amely komoly rálátást enged a dekoltázsára, sajnos ahhoz azonban eléggé vízálló, hogy a ráöntött Nestea meg se kottyanjon neki, így a vizespóló-verseny ezúttal elmaradt.

És itt a Bang Bang klipje, amit egy hónap alatt közel 50 ezren néztek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás