promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokolian kiakadt Nádai Anikó, rettenetesen megbántották a csinos műsorvezetőt
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó végre reagált a pletykákra.

Nádai Anikót még Alekosz mellett a Való Világ 4-ben ismerhettük meg, az utóbbi években pedig mondhatni megkerülhetetlen alakja lett a magyar televíziózásnak, rengeteg műsort vezetett már az RTL-en. Sokan szeretik őt a közvetlen stílusa miatt, de persze a szépsége is egy olyan tényező, ami miatt rengetegen a szívükbe zárták, hiszen bármikor is jelenik meg a képernyőn, boldogságot okoz a hódolóinak.

Nádai Anikónak tavaly született meg a második gyermeke, és természetesen nagyon boldogok a szerelmével, Hajmásy Péterrel, akivel annak idején még a Nyerő Páros című műsorban is szerepeltek, de nem sikerült megnyerniük a műsort.

A híresség nemrég nyaralós fotókat posztolt magáról, de nem csupán olyan reakciókat kapott, mint általában, hiszen a dicsérő kommentek mellé becsúszott pár olyan is, ami arra irányult, hogy Nádai Anikó valószínűleg terhes, és a harmadik babáját várja. Rögtön el is szabadult a pletyka, rengeteg helyen már szinte tényként kezelték a dolgot, de kiderült, hogy nincs alapja – a műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba a feltételezett várandósságával kapcsolatban:

„Őszintén szólva nagyon meglepett, hogy mennyien írtátok, hogy »biztos terhes« vagyok… Hát… az igazság az, hogy rosszul esett. Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? Szerintem ez tapintatlanság. Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam… Sajnos amikor várandós voltam több mint 23 kilót híztam, és szétnyílt a hasizmom. De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel… Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra…”

Úgy tűnik, hogy Nádai Anikó eléggé kiakadt, ami érthető, hiszen ezek szerint nagyon megbántották őt ezzel a szóbeszéddel, illetve már magával a feltételezéssel is. Valószínűleg nem titkolná, ha valóban úton lenne a harmadik gyermeke, de az valóban nagy illetlenség, hogy mások találgatnak erről mindössze egyetlen fotó alapján.

Itt lehet megtekinteni Nádai Anikó posztját:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy idei interjút Nádai Anikóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás