promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva mellbimbója átüt a feszülős bodyján, arcpirító képeket rakott ki magáról a botrányhős
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva nagyon dögösen idézte meg a Baywatch című sorozatot.

A Való Világ 4 óta tudjuk, hogy Baukó Éva nem az a típusú ember, aki csöndben marad, ha valami zavarja őt. Az utóbbi években rengeteg balhéba keveredett a durva megnyilvánulásai miatt, számtalan celebnek nekiment már különböző okokból, a rajongói pedig pontosan ezért szeretik őt, hiszen ami a szívén, az a száján – meg persze a vadító szépsége miatt is sokan teljesen odavannak érte.

Baukó Éva elvileg nem tervezi, hogy a közeljövőben visszatér a tévébe, helyette inkább az ingatlanpiacon tevékenykedik, és rengeteg projektben benne van a keze. A közel 200 ezer követővel rendelkező híresség az Instagram oldalán szokta megosztani, hogy éppen mivel foglalatoskodik, mit csinál, a minap pedig a rajongói legnagyobb örömére feszülős ruhákat reklámozott – ráadásul nem is akárhogyan.

A legendás Baywatch című sorozatot megidézve vörös, feszülős bodyba bújt Baukó Éva, aki nem vett fel melltartót a ruha alá (bár nem is mindig szoktak), így a pikáns felvételek egyikén átütött a ruhadarabon a mellbimbója – mondani sem kell, hogy ez tökéletesen elég volt ahhoz, hogy szinte rögtön elinduljon egy hőhullám, a hódolói alig kaptak levegőt az arcpirító látványtól.

Baukó Éva ezekkel a fotókkal ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legdögösebb nője, aki mindig tudja, hogyan képes az ujjai köré csavarni az embereket. Az ilyen képek láttán már-már el is felejtjük a nagy port kavaró eseteit, és inkább arra koncentrálunk, hogy mennyire kedves a hírességtől, hogy ezekhez hasonló felvételekkel ajándékozza meg időnként a követőit:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy interjút Baukó Évával, aki nagyon megnyílt Palik Lászlóék előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás