promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül táncikál a Stranger Things 19 éves sztárja, brutál bevállalós a színésznő videója
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Millie Bobby Brown egyetlen videóval felrobbantotta az egész internetet.

Millie Bobby Brown mindössze 19 éves, de máris a lábai előtt hever Hollywood, és szinte biztos, hogy igazi gigantikus mozisztár lesz belőle a következő években. Egyelőre még leginkább a Netflixen bizonyítja tehetségét, hiszen ő a főszereplője az Enola Holmes-szériának, és persze a zseniális Stranger Things című sorozatnak is, aminek elvileg éppen az utolsó évadán dolgoznak a készítők, csak bekavart egy kicsit a sztrájk.

A fiatal színésznő nem csupán a Stranger Things 5. szezonjában fog feltűnni a következő években, hiszen egyebek között a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek legújabb akciófilmjében, a The Electric State-ben is láthatjuk majd őt, illetve a főszereplésével jön elvileg még idén a Damsel című akció/fantasy is, amit a 28 héttel később című horror mögött álló Juan Carlos Fresnadillo hoz nekünk.

Millie Bobby Brown közben saját produkciós céget is csinált, szépségápolási márkája is van, illetve az állatokkal is rengeteget foglalkozik, szóval elképesztően elfoglalt, nagyon szépen és tudatosan építgeti fel a karrierjét.

A minap pont a saját termékét népszerűsítette a Stranger Things sztárja egy olyan videóval, ami elég bevállalós lett, ugyanis melltartó nélkül, nagyjából csak a pizsamájában táncikált a felvételen, a kommentelők pedig imádták ezért, elképesztően sok dicsérő hozzászólást kapott Millie Bobby Brown.

Sokan őt tartják jelenleg Hollywood egyik legszebb színésznőjének, ezzel a véleménnyel pedig elég nehéz vitatkozni, hiszen a világsztár valóban gyönyörű. Alig várjuk már, hogy láthassuk őt a Stranger Things utolsó évadában, ami egyelőre még nem rendelkezik bemutató dátummal, de az biztos, hogy ütős lesz, és jó eséllyel az összes nézettségi rekordot megdönti majd a Netflixen.

Itt lehet megtekinteni Millie Bobby Brown táncikálós videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás