promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyira vetkőzött a kamerák előtt a Stranger Things 25 éves csúcsbombázója, Uma Thurman lánya gyönyörű
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maya Hawke-ról bevállalós fotók készültek a Calvin Klein reklámjában.

A Stranger Things a világ egyik legjobb sorozatává nőtte ki magát az évek alatt, nagyon úgy tűnik, hogy néhány nappal ezelőtt megtudtuk azt is, hogy az utolsó, befejező évad végül 2024 májusában kerül majd a Netflix streamingszolgáltató platform műsorára, ebben az új évadban pedig végleg eldől majd Hawkins és a világ sorsa.

Jobban mondva, nagyon úgy tűnik, hogy egy Indiana-beli kis városban dől el minden. Lezárul az évek óta tartó küzdelem egy másik világgal.

A sorozat zsenialitása a rengeteg nosztalgia mellett az is, hogy kiváló színészeket hozott be, Winona Ryder visszatérése isteni, míg David Harbour csillaga nagyon felemelkedett a rendőrfönök karakterének eljátszása után, de rengeteg új sztár is született a képernyőn. Ilyen a Tizit játsszó Milly Bobby Brown, vagy éppen Finn Wolfhard. De itt van az egyik legnagyobb meglepetés Maya Hawke, aki szenzációsan viszi a szerepét. Uma Thurmna és Ethan Hawke lánya, tehát vérében van a színjátszás, és kamatoztatja is.

Maya Hawke amúgy nagyon otthonosan mozog a showbizniszben, igazi médiaszemélyiség, korábban levetkőzött egy videóklipben is, nemrégiben pedig a Calvin Klein fehérneműiben pózolt, a képek pedig igazán zseniálisan festenek a gyönyörű színésznőről. Maya amúgy elképesztően tehetséges előadó is, mint ebben a klipben bemutatja, a meztelenség pedig igazán komoly művészi értékkel bír az ő alőadásában. A Moss című albuma rövid idő alatt lett zajos siker, az albumról a Thérése című számból készült videóklip a YouTube-on, IDE kattintva megtekinthető.

Itt pedig a Calvin Klein fehérneműiben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás