promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez talán még rosszabb, mint az aszpartám” - óriási felháborodást okozott a gyümölcscukros üdítőital
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar orvos elmondta, miért veszélyesek a gyümölcscukrot üdítőitalok.

A magyar celebeknek teljesen mindegy, hogy mit reklámoznak, csak kapják meg érte a beígért pénzt. A hazai hírességek közül többet is megvett kilóra a Hell Energy Magyarország Kft., hogy reklámozzák az aszpartám mentes Zero Colájukat. Persze nem egy szakember, orvos rögtön megszólalt azzal kapcsolatban, hogy mi is az aszpartám, és miért nem kell félni tőle, de úgy tűnt, hogy a Xixo reklámkampánya sokkal hangosabban dübörög.

Most viszont úgy tűnik, mégsem érte el a célját, hiszen az emberek agymosásával megbízott, lefizetett celebek hirtelen a Xixo gyümölcscukorral édesített üdítőitalát kezdték el nyomatni, de egy magyar orvos szerint ez még rosszabb, mint az aszpartám.

„Miután az aszpartám mentes hirdetése nem jött össze az energiaital márkának, ezért újabb trükköt vetett be, újabb tudatlan celebekkel reklámozva a májkárosító italát. Gyümölcscukrot csak természetes formában a gyümölccsel együtt fogyasszatok! Semmilyen hozzáadott cukrot ne kajáljatok be, bárki mondja, attól az még káros! Ez talán még rosszabb, mint az aszpartám…Betegek és elhízottak lesznek a fogyasztóik…Betiltanám az összes ilyen influenszer reklámot!”

- ezekkel a sorokkal osztotta meg a Házi természetgyógyász dr. Kulja András TikTok-ra feltöltött videóját, amiben elmondta, hogy miért is káros a gyümölcscukor, ha nem természetes módon visszük be a szervezetünkbe.

Mindez persze sem Rácz Jenőt, sem Vasvári Vivient, sem Kulcsár Edinát, sem egyik teletömött zsebű celebet nem érdekli, számukra csak az a fontos, hogy a megrendelő mennyit fizet nekik azért, hogy rávegye az embereket arra, hogy olyan üdítőitalokat igyanak, ami a szakemberek szerint károsítja a májat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás