promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila egyetlen ostoba kérdéssel teljesen lezsibbasztotta Majka és Tóth Gabi agyát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Till Attila a Sztárban sztár leszek! forgatásán próbált vicceskedni, de elég kínos lett a végeredmény.

Valószínűleg már sokan tudják, hogy hamarosan visszatér a TV2 nagy sikerű szuperprodukciója, a Sztárban sztár leszek!, ráadásul ismét Till Attila fogja vezetni a műsort, illetve Majka, Köllő Babett, Tóth Gabi és Pápai Joci is visszatérnek. Rengetegen várják már, hogy elinduljon az új évad, és ismét együtt szurkolhasson az egész ország a tehetséges versenyzőknek – bár sokan a válogatót várják a legjobban, hiszen ott történnek a legmókásabb pillanatok.

Már nagyban zajlik a Sztárban sztár leszek! ősszel induló 4. évadának forgatása, Till Attila pedig rendszeresen rak ki videókat a munkálatokról. Hol a stábtagokat kérdezgeti, hol a zsűritagokkal csipkelődik, nemrég pedig felrakott egy videót, ami elég kellemetlenre sikeredett, ugyanis egy olyan ostoba kérdéssel zsibbasztotta le Majkáék agyát, hogy az valami egészen hihetetlen:

Te milyen felvágott lennél?

Mondhatjuk, hogy ez egy kifejezetten váratlan kérdés, nagyjából olyan kaliberű, mint mikor a párunk megkérdezi tőlünk közvetlenül elalvás előtt, hogy „Akkor is szeretnél, ha kukac lennék?”, de úgy tűnt, hogy Majka már fel volt készülve valami hasonlóra, ugyanis gyorsan pörgött az agya, és kiderült, hogy ő valami disznóhús lenne – ez pedig csak a szokásos, Tillával való csipkelődésének része volt.

Ezek után Köllő Babett is megkapta a mély, egzisztenciális kérdést, ő pedig Majka javaslatára pulykamellet mondott. Tóth Gabi sokáig gondolkozott, hogy mi lenne a tökéletes válasz, és végül arra jutott, hogy ő tarja lenne. Pápai Joci hirtelen azt sem tudta, hogy mi van, mikor Till Attila tőle is megkérdezte, hogy milyen felvágott lenne, nem is nagyon tudott mit mondani – de Majka őt is kisegítette, és bekiabálta, hogy „cigánypecsenye”.

Minden bizonnyal a szöveges beszámolónk alapján mindenki átérzi a lejátszódott jelenet kínosságát, így nem meglepő, hogy Till Attila nem sokkal később letörölte a közösségi oldaláról a videót.

Ha valakit esetleg érdekel, akkor most megmutatjuk, Till Attila milyen jellegű videókat szokott megosztani a forgatásokról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás