promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi pasija őrülten féltékeny, a modell már a házasság után bedobta magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dylan Sprouse nem lehet nyugodt, mert Palvin Barbit rengeteg pasi látná szívesen maga mellett.

Kevés magyar világsztár van, de Palvin Barbit mindenképpen ebbe a kategóriába kell sorolni. Tinédzser korában fedezték fel, és azóta mindenkit le tudott venni a lábáról. Számos divatmárka és magazin arca volt, valamint ő lett az első magyar Victoria’s Secret angyal is. Mivel felért a csúcsra, ezért később a családalapítás járt a fejében, de hát ahhoz először egy életre szóló szerelem is kell.

Dylan Sprouse gyereksztárként vált ismertté ikertestvérével, Cole-lal, a Disney Channel sorozataiban, majd főleg a vállalkozásaira koncentrált. Később a páros egy New York-i rendezvényen találkozott először, és ahogyan mondani szokták, szerelem volt ez első látásra.

A magyar modell túl volt néhány kapcsolaton, de a végén mégis Dylan Sprouse lett a befutó.

Palvin Barbinak persze az is fontos volt a szerelem mellett, hogy Dylan szintén szereti Magyarországot, és remekül kijön a modell családjával, barátaival. Nem is csoda, hogy hivatalosan itt kötötték össze az életüket hazánkban. A lagzit Barbara szüleinek a birtokán tartották Ceglédbercelen.

Bár kicsi esküvőt akart a sztárpár, de senkit sem akartak megsérteni azokból, aki közel áll hozzájuk, így csak összejött 115 ember. Palvin Barbi és Dylan Sprouse persze Amerikában is szeretné kimondani a boldogító igent. Állítólag ez már egy jóval nagyobb buli lesz, amit Kaliforniában tartanának meg ősszel.

Alig házasodtak össze, Palvin Barbi rögtön egy pikáns fotót osztott meg Instagramon. Ezen már nincsen fehér ruha, és kívánatos modell éppen egy picurka melltartóban pózol. Cikkünk írásakor a képre már több mint 800 ezer lájk érkezett.

Ilyenkor jogosan teszik fel rengetegen a kérdést, hogy Dylan Sprouse nem féltékeny ilyenkor? Még nagyon friss a szerelem, és valószínűleg ez még nem kígyózott be a kapcsolatukba. Annyi biztos, hogy Palvin Barbinak a szívét elég sok pasi szívesen elnyerné, ami biztosan azért zavarja kicsit Dylant.

Persze ilyenkor meg lehet fordítani is a dolgot, hogy vajon Palvin Barbi nem féltékeny? Dylan Sprousenek persze nincs akkora rajongótábora, de rá is rengeteg hölgy lecsapna.

Annyi biztos, hogy Palvin Barbi és Dylan most egy életre hűséget fogadtak egymásnak, és ez remélhetőleg így is lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás