promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván bevág Bódi Sylvi fenekébe a tangabugyi, ennél forróbb képet nem látsz ma
Borítókép:  TV2 (via borsonline.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi ismét bebizonyította, hogy ő az ország egyik legdögösebb nője.

Sok-sok évvel ezelőtt Bódi Sylvi volt Magyarország egyik legnépszerűbb modellje, aki szinte az összes férfimagazin hasábjain megbabonázta az embereket az intim képeivel. 1996-ban tini szépségkirálynő lett, 2002-ben pedig már Az Év Playmate-je, szóval hatalmas karriert futott be, de az utóbbi években egészen más irányt vett az élete – ettől függetlenül így is rendszeresen posztol magáról csábító fotókat.

Aki követi a csodaszép Bódi Sylvit, az tudja, hogy a modellek fényűző élete helyett inkább a nyugalmat választotta a híresség, aki nagyon közel került a természethez. Állítólag évek óta nem igazán vett zöldségeket a boltban, mivel saját magának termeszt mindent, és nagyon élvezi, joggal lehet büszke erre – sőt, nemrég el is indított ezzel kapcsolatban egy vállalkozást, hogy segítsen azoknak, akik például konyhakertet szeretnének maguknak.

A kertészkedés mellett van egy másik szerelme is Bódi Sylvinek, ugyanis imád szörfözni, nemrég el is látogatott Indonéziába, hogy ismét hódolhasson ennek a különleges sportnak – ráadásul annyira jól érezte magát, hogy az eredetileg 5 hetesre tervezett kiruccanásból végül 3 hónap lett.

Bódi Sylvi elárulta, hogy szeretne majd a későbbiekben kialakítani egy kétlaki életet Magyarország és Bali között, de ez persze még odébb van, jelenleg itthon is van dolga bőven. A szíve viszont visszavágyik, legalábbis erre utal a legutóbbi posztja: egy olyan képet töltött fel magáról, amin háttal a kamerának, félpucéran fekszik a meseszép parton, és azt írta, hogy lélekben sokszor ott van – közben pedig úgy bevág a fenekébe a bikinibugyi, hogy a látványtól mindenki elpirul.

Bódi Sylvi követői egyetértettek abban, hogy a híresség egyszerűen fenomenálisan néz ki, ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre csak szebb és szebb, és ezt az alábbi, tűzforró fotó is bizonyítja – megtekintés csak saját felelősségre:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy interjút Bódi Sylvivel, aki a terveiről beszélt nyár elején:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás