promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi megmutatta amazon énjét, szívdöglesztő alakját még szuperlatívuszokban sem lehetne kifejezni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi kalandor amazonként pózolt a vízparton.

Bódi Sylvi nemrég a Szerencsekerék sztárjátékosaként szerepelt a televízióban. Az egykori playmate kamerák előtt mesélt arról, hogyan lepte meg őket egy csapat óvodás, miközben az egyik férfimagazinba fotózták őt terepmintás fehérneműben.

„Életem első nyuszis fotózása egy ilyen dzsungeles helyszínen volt, egy bevásárlóközpont épületében. Éjszaka kellett fotóznunk, mert akkor volt zárva a központ, és olyan későn végeztünk, hogy én még ott csüngtem fent egy terepmintás fehérneműben. Az óvodáscsoport akkor lépett be, és nézték a kígyókat, békákat meg a nénit a pálmafán”

- emlékezett vissza Bódi Sylvi, aki később azt is felemlegette, amikor meztelenül állt a krokodilok felett.


A modell már egy ideje visszatalált a gyökereihez, gazdálkodni kezdett, csakúgy, mint a nagyszülei, akiknek annak idején ő is segített. Mára szakértőjévé vált a termesztésnek, gyakran posztol olyan tartalmakat a közösségi oldalára, amin éppen könyékig turkál a földben. Mostanra eljutott odáig, hogy a követői tőle kérnek tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan ültessenek otthon.

Bódi Sylvi elhivatottságát bizonyítja az is, hogy hetekig csak tetveket és katicabogarakat tanulmányozott, hiszen így értette meg, mikor nem tesznek kárt a termésben. Mivel a gazdálkodás és a zöldségtermesztés minden fázisa érdekli őt,

többek között elvégzett egy permakultúra-tervező oktatást is.

Elmondása szerint azért tanul még most is, mert a lehető legjobb akar lenni abban, amit csinál, és szeretne fenntartani egy sikeres vállalkozást. Ugyanakkor nem szégyelli a múltját sem, nem titkolja, honnan jött, miket csinált, és azért még ma is előfordul, hogy olyan képeket tesz közzé az oldalán, amik a férfimagazinos időszakot idézik meg.

Legutóbbi ehhez hasonló fotóján a vízparton láthatjuk Sylvit fürdőruhában, a szolídan szexi bejegyzéshez pedig ezt írta:

„A Kalandor Amazon énem”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás