promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pofátlan lenyúlás az RTL-es Celebrandi, a Netflix már hónapokkal ezelőtt learatta a műsor babérjait
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az újító párkereső műsornak beállított Celebrandi egyszerű koppintás, azonban a külföldi verziónak hihetetlen sikere volt.

Az ötlet azonban nem újkeletű. Azok a nézők, akik esetleg a Netflix műsoraival is képben vannak, némi deja vu érzéssel nézhették végig már a műsor bemutatóját is, az adást pedig mindenképpen.

Ez nem véletlen, ugyanis az RTL új sztárműsora kísértetiesen hasonlít a Netflix Perfect match című műsorára. Aki nem ismerné, annak röviden leírjuk a lényeget:

Néhány ismert embert összeeresztenek, akik a műsorvezető segítségével megpróbálják megtalálni maguknak a legideálisabb társat.

[[cikk1]]

Ezt különböző feladatokkal teszik nehezebbé, néha jönnek cselszövők, extra feladatok, egymásnak is találhatnak párt a szereplők, amikre egyelőre a magyar verzióban még nem volt példa, azonban az idő hosszú, nem lepődnénk meg, ha hasonló módszerekhez nyúlnának a műsor készítői.

A Netflixen futú műsor házigazdája Nick Lachey, aki több szerelemmel kapcsolatos projektet tudhat a háta mögött. Az ő neve fémjelzi a Love is Blinde-ot (Vak szerelem), ami meglepő módon eddig még nem került a kereskedelmi tévék látókörében, valamint az Ultimátum című műsort is, amit a feleségével közösen vezetnek. Az előbbi műsor lényege, hogy a párok izoláltan, egymás külsejének ismerete nélkül létesítenek kapcsolatot és ezután a való életben megpróbálják ezt fenntartani, utóbbi pedig a már meglévő, azonban gyengélkedő párkapcsolatok megmentéséről szól.

[[cikk2]]

Ebben párcsere történik és a meglévő párok felbomlasztásával új párokat hoznak létre, akiknek együttélés közben kell eldönteniük, hogy szeretnének-e visszatalálni az exükhöz (bár ez nem helytálló kifejezés, hiszen nem szakítottak, csak párt cseréltek), vagy maradnak azzal, akik újonnan választottak maguknak.

Szintén életképes ötletnek tűnik a televíziózást nézve, így nem lepődnénk meg, ha hamarosan ezeknek is megtekinthetnénk a magyarosított verzióját. Mindesetre amíg a Celebrandi eddig nem teljesít túl erősen, addig a fenti három Netflix sorozat hasított, mindenképpen ajánlom a megtekintésüket, ha kedvelitek a reality műfaját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás