promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia feszülő, apró bikiniben mutatja meg formás vonalait minden évben, a perzselő napsugarak mellett más is átölelte
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok férfi féltékeny lehet arra, aki minden évben ilyen közel kerül a műsorvezetőnő idomaihoz.

Liptai Claudia az ország egyik legkedveltebb és legismertebb személyisége. Nem csoda, hiszen kedvességével, sokrétű tehetségével varázsolja el az embereket nap mint nap. A műsorvezetőnő őszintén szokott vallani élete nehézségeiről és boldogságáról is. Leutóbb Gesztesi Károllyal közös lányáról cikkeztünk, aki legalább olyan gyönyörű nő lett, mint az anyukája. Most pedig ismét ő kerül reflektorfénybe, mikor Instagram oldalán arról mesél, hogy már évek óta ugyanabban a pózban fotózza jelenlegi párja a kisfiával a tengerparton. Kevesen mondhatják el magukról, hogy éveken át, következetesen figyelve alakjukra, ilyen ügyesen tudják tartani a címlap alkatot. Claudiának ez is sikerült. 

Liptai Claudia nemcsak a tehetségkutató műsorokban, hanem számos más műfajban is bizonyított. Színésznőként szerepelt a színpadon és a filmvásznon is, és mindig lenyűgözte a közönséget a természetes játékával és a karakterekbe való mély beleéléssel. Ezzel persze az jár, hogy az emberlánya formában kell maradjon. Amikor ezzel kapcsolatos nehézségei támadtak, arról is kendőzetlenül beszélt követőinek és smink nélkül is többször megmutatta már magát. Most az időben utazott azzal, hogy megmutatott néhány ugyanolyannak tűnő fotót a nyaralásaikról, ahol csak a kifia lett nagyobb, ő továbbra is csúcsformában van!

"Vissza a Jövőbe! Ez a sorozat minden évben bővül egy képpel. Én pedig egyre nehezebben tartom a pózt. Na vajon jövőre megtartom még a “kisfiam”? #backtothefuture"

 

Írta a poszthoz. Az évek során Claudia számos különböző műsorban és projekten dolgozott, és mindig képes volt megtalálni a közönség szívét, megújulni benne. A szórakoztató műsoroktól a talk show-kig, a reality show-kig és a színházi előadásokig minden területen otthonosan mozog. A nyár után biztosak lehetünk benne, hogy újabb projektekkel fogja elkápráztatni a közönséget.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás